Quantcast

Slovenský seriál Vítěz od 4. září na SkyShowtime

| redakce | tisk

SkyShowtime dnes odhalila dlouho očekávané podoby postav ze svého prvního slovenského seriálu Vítěz, který režíroval Jan Hřebejk a scénář k němu napsala Zuzana Dzurindová.

Hlavním producentem seriálu je Jan Bílek, výkonným producentem Aleš Týbl a dalšími producenty jsou Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál se natáčel převážně v Bratislavě na Slovensku.

První epizoda seriálu Vítěz bude mít na SkyShowtime premiéru 4. září, nové epizody pak každý další týden. V hlavních rolích se vedle Adyho Hajdu představí Ivana Chýlková, Natalia Germani, Petra Dubayová a Rebeka Rigová. Dále hrají Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič.

Seriál Vítěz nabídne SkyShowtime (foto: SkyShowtime)
▲ Seriál Vítěz nabídne SkyShowtime (foto: SkyShowtime)

Vítěz je poutavá rodinná komedie, která sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malé evropské země, který se po desetiletí snaží získat zpět srdce svojí rodiny, kterou během své politické kariéry zanedbával. Snaží se začlenit do běžných činností a zároveň se pokouší získat zpět náklonnost svých dcer a manželky. Jeho cesta je však plná nečekaných a zcela nových každodenních výzev, které někdy předčí i ty, s nimiž se setkal během svého působení v parlamentu.

S dokonalým propojením humoru a dramatu seriál zkoumá dobrodružnou cestu Viktora, jeho dcer, manželky a nejbližších.

Viktor Hudák (Ady Hajdu) se po odchodu z politiky potýká s výzvou přizpůsobit se běžnému životu. Jeho sebestřednost a svérázný smysl pro humor mu komplikují snahu o obnovení vztahů se svou nezávislou manželkou a třemi dcerami.

Saša (Ivana Chýlková) je Viktorova manželka. Má jiskru silné ženy, která balancuje mezi náročnou kariérou, domácími povinnostmi a mateřstvím. Přes to všechno dokáže zajistit stabilitu a vřelou náruč celé své rodině.

Barbora (Natalia Germani) je Viktorova nejstarší dcera, která se po vzoru svého otce vydala na politickou dráhu. Je vytrvalá, tvrdě pracující matka dvou dětí a zaneprázdněná manželka, která se snaží ujasnit si své priority.

Adela (Petra Dubajová), prostřední dcera, je bystrá mladá žena, která touží po lásce, prochází typickými problémy dospívání a zároveň bojuje s politickým odkazem svého otce. Miluje svou rodinu a čelí dilematům, která se shodují se starostmi mladých dívek.

Hanka (Rebeka Rigová), nejmladší dcera, čelí zkouškám dospívání a otcově snaze o opětovné sblížení. Zkouší hranice toho, co jí rodiče dovolí. Přesto má milou, slušnou a klidnou povahu.

Důležitými postavami, které ovlivňují Viktora a jeho nejbližší rodinu, jsou také:

Tomáš (Noël Czuczor), Barbořin manžel, který ji podporuje a stará se o jejich děti, zatímco ona se věnuje své kariéře. Jeho cesta zahrnuje hledání svého místa v jejich dynamickém vztahu, vyrovnávání se s nejistotou a snahu hrát silnější roli v rodinných rozhodnutích. Tomáš si přeje mít harmonický domov.

Michal Mráz (Milan Ondrík), nový premiér, je odhodlán přinést radikální změnu prostřednictvím inovativních zákonů. Je neústupný, ambiciózní a na cestě za úspěchem ho nezastaví nic, dokonce ani to, že jeho chování může rozdělit rodinu Hudákových, členy politické strany nebo občany.

zdroj: SkyShowtime





Reklama




Vybrané články