Sleduj nás

Pirát vs. Viking? Perfektní řežba pro Bratislavu! Krištofič si plácl na bitce s Norem Magnorem

Pirát vs. Viking? Perfektní řežba pro Bratislavu! Krištofič si plácl na bitce s Norem MagnoremFOTO: OKTAGON MMA

Někdy se to tak poštěstí, že promotérům spadne atraktivní duel rovnou do klína. Bratislavský turnaj díky podobné shodě okolností získal střet rozjetého Vikinga Magnora s domácí celebritou Pirátem Krištofičem.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Dnešní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.

Ochozy stadionu Ondřeje Nepely tak uvidí souboj, ve kterém se může Nor protlačit do nejlepší pětky, nebo se místní miláček vrátí zpět na vítěznou vlnu.

Vše začalo poměrně nevinnou výzvou, kterou Magnor adresoval Vlasto Čepovi. Ten díky zranění Matěje Peňáze přišel o soupeře a norský borec se chtěl po rychlém vítězství nad Václavem Mikuláškem vrátit zpět do klece.


El Chapo měl ale o soupeři jiné představy, a tak dal Olemu košem. Výzvy se ovšem chytnul Pirát Krištofič, který na Štvanici prohrál takovou rychlostí, že si ani nestihl propotit trenky.

„Hej, Ole, měl bys přestat vyzývat mého bratra Vlasta Čepa. Chceš zápasit v Bratislavě? OK! Král Bratislavy jsem já a jsem připravený. Tak pojď. Roztrhnu tě jako žábu. Rozumíš? Co na to říká Pirát Army, přivítali byste mě na kartě v Bratislavě? Nemám rád, když někdo rýpe do mých kamarádů,“ poslal Pirát jasnou zprávu, ve které připomněl svoji výhru nad Robo Pukačem o pomyslný bratislavský trůn.


„Piráte, jasně, že se můžeme potkat v Bratislavě. Pirát vs. Viking? To je sakra dobrý zápas. Bude to hlavní zápas, i když tak nebude vypsaný. Sakra, jdeme na to! OKTAGONe a Ondřeji Novotný, počítejte s tím, prosím,“ přijal Magnor novou výzvu, která ho může žebříčkově posunout, a navíc hodně proslavit. Seknout Piráta v jeho domácím prostředí by byl pro Oleho obrovský úspěch. Jeho poslední výkony potvrzují, že je toho schopný.

Smutnit nemusí ani Vlasto Čepo, protože ani on nezůstane pravděpodobně na ocet. Poslední, kdo se ozval s touhou změřit s ním síly, je Polák Rafal Haratyk. Ten vyzýval i Karlose Vémolu ale nakonec dostal přednost Argentinec Alsina. Nyní je na dohodu více času, a tak se zdá, že Bratislava může dostat hned dva skvělé zápasy během několika dní.

„Ahoj, Vlastislave! Víš, že můj domov je velice blízko Bratislavy a já jsem slyšel, že hledáš dobrého soupeře, aby sis to s ním mohl rozdat v říjnu v OKTAGONu. Pojďme na to. Doufám, že přede mnou nebudeš utíkat, jako to udělal tvůj OKTAGON kolega!“


Zdroj: Instagram Magnor, Instagram OKTAGON, Instagram Krištofič

NEPŘEHLÉDNI: Dnešní Oktagon 57 živě zdarma.


Další články