ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 29640 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Na Zpívání z balkónu českolipské radnice dorazí Kamelie, Maxa i Ringel

0 jsk 16.8.2023

Již potřetí se sejdou ve středu 23. srpna od 18 hodin účinkující na benefičním koncertu Zpívání z balkónu českolipské radnice 2023, tentokráte na podporu malé dívky Lilli, kterou postihl Crouzonův syndrom. Koncert se uskuteční na náměstí T. G. Masaryka 1 v České Lípě přímo na balkónu radnice.

Jeho bonusem pro diváky je vstup zdarma s tím, že mohou přispět případnou finanční částkou v rámci dobrovolného příspěvku, který bude vystavěn ve formě kasičky přímo pod balkónem radnice. Akce se osobně zúčastní malá Lilli i její maminka a na konci koncertu převezmou finanční šek z této akce.

Oproti původním plakátům, kde byl kromě ostatních interpretů uveden jako hlavní hvězda koncertu Dalibor Janda s jeho dcerou Jiřinou, kteří se ve finále omluvili a na koncert nepřijedou se pořadatelům podařilo na poslední chvíli oslovit jiné interprety. A tak se na letošním balkónu místo již zmíněného Dalibora Jandy objeví legendární pěvecké duo Kamelie alias Hana Buštíková a Dana Vlková, které se představí na závěr koncertu jako hlavní hvězdy a zazpívají své největší hity. A nové pozvání přijal i svalnatý kytarista a písničkář, původním povoláním tělocvikář Martin Maxa, který by rád na balkóně představil i svoji houslistku.

Poprvé z českolipského balkónu též přispějí svým vystoupením i herec a zpěvák Petr Batěk a také mladý, ovšem hlasem překvapující zpěvák Tomáš Ringel (na snímku). No a potřetí se na akci objeví dva zpívající českolipáci a to blonďatá dračice s kovově pevným hlasem Zuza Nová a producent tohoto koncertu a zpěvák v jedné osobě Martin France.