Můj kousek štěstí

Manžel jí utekl za mladší?

Tají skandál?

Vztah zalitý sluncem? Dlouho to tak vypadalo.

Hvězda seriá­lů ZOO či Vyprávěj Veronika Freimanová (67) si před deseti lety vzala architekta Vladimíra Boučka (67) a každý jí harmonické manželství záviděl. V poslední době se však spekuluje, že už toho k závidění mnoho nezbylo. Jejich vztah má prý do ideálu daleko.

Manželství na cestách

Herečka se před pěti lety stala babičkou, s vnučkou Ellou (5) tráví stále víc času. Není divu, každá babička si chce vnoučata užít, jenže v tomto případě to může být na úkor jejího manželství. Na Boučka totiž už příliš času nezbyde.

Může jí to ale vůbec vyčítat? Sám je často mimo domov kvůli práci, jezdí po výstavách, věnuje se designu interiérů. Oba s trochou nadsázky říkají, že mají manželství na cestách.

Bouček jí dříve dělal ve společnosti často garde. Poslední dobou vyráží herečka na akce sama.

Je tedy možné, že když se architekt z cest vrátí, očekává od partnerky, že tam bude pro něj. V tom ale může být háček. Když herečka nenatáčí ZOO, je podle všeho raději s vnučkou.

Někteří lidé dokonce tvrdí, že manžela poslední měsíce dost zanedbává. A mohlo se tak stát, že Bouček začal přemýšlet o věcech, na které by si jinak ani nevzpomněl. Když muži chybí zájem jeho vlastní ženy, může se stát, že se rozhodne jít raději o dům dál.

Má cizinku?

Potichu se hovoří o tom, že si architekt našel o dvacet let mladší ženu. Údajně cizinku. Je tedy možné, že je z některé země, kam cestuje za prací.

Pro Freimanovou by něco takového znamenalo kudlu do zad. Samozřejmě ale může jít o pouhé klepy.

I v seriálu ZOO byl její postavě manžel nevěrný s mladší ženou. Ve Vyprávěj zrovna tak.

Ovšem, nebylo by to poprvé, co hereččino manželstsví skončí podobným fiaskem. Když se v roce 2008 rozváděla s Jaroslavem Brabcem (69), bylo už veřejným tajemstvím, že režisér má poměr s Olgou Menzelovou (45).

Freimanová však tehdy naznačila, že to nebyl jediný šrám na jejich manželství. Záletů měl mít Brabec na svém kontě daleko víc.

Ustojí problémy?

To, že se historie bude opakovat, může být pro herečku jako noční můra. Tím spíš by si měla vztah s Boučkem hýčkat a nedopustit, aby jí i tenhle manžel frnkl za mladší.

Nebyli by prvním ani posledním párem, který se rozpadl ne proto, že by se přestali mít rádi, ale proto, že jeden druhého zanedbával. A ve finále je jedno, jestli jde o čas trávený s vnučkou nebo cokoli jiného.

Všichni známí Boučka a Freimanová ale věří, že všechny případné problémy ustojí. Další rozvod by totiž herečku mohl srazit na kolena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden