Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Začala ve Viktorce, teď bude chytat za Tottenham. Votíková si plní sen!

18.08.2023 11:33

Brankářka Barbora Votíková, která se narodila v Plzni a začínala ve Viktorce, mění klub. Podepsala lukrativní smlouvu v Anglii. A jak se rodačka z Plzně vyjádřila, je to pro ní splněný sen.

votikova

Česká reprezentantka Barbora Votíková přechází z PSG do Tottenhamu, anglický klub už potvrdil její příchod. „Šestadvacetiletá česká brankářka podepsala s klubem smlouvu, která bude platit do roku 2025 a bude nosit dres číslo jedna,“ potvrdil klub na svých stránkách.

Po vypršení smlouvy v Paris St. Germain podepsala 26letá česká reprezentantka Barbora Votíková smlouvu na dva roky. V PSG působila od roku 2021, kam přestoupila z pražské Slavie. Její působení v klubu ale poznamenalo zranění.

Barbora Votíková je plzeňská rodačka, za rodinou jezdí do Plas na severní Plzeňsko. Jak prozradila v prvním rozhovoru pro Tottenham, poprvé s fotbalem přišla do styku právě na severním Plzeňsku. "Začínala jsem s fotbalem u nás na vesnici, pak jsem přešla do většího klubu a v 17 letech do Slavie Praha," uvedla Votíková.

V plzeňské Viktorce odstartovala Votíková svoji fotbalovou kariéru, v roce 2013 debutovala mezi seniory. Sedmileté hostování si pak Votíková užila v pražské Slavii, kde pomohla hned k několika titulům.

Nadcházející působení v Tottenhamu bere jako velkou čest a splněným snem. "Je to úžasný pocit. Upřímně, na tento moment jsem čekala už několik měsíců a teď jsem tady," uvedla dále Barbora Votíková. 

 

foto: www.tottenhamhotspur.com

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství