Bohuš Matuš oslavil padesátku. Rozpovídal se o vztahu se Škrlovou z kuřimské kauzy i jeho manželce Lucince! Tu chtěl jen jako kamarádku

Bohuš Matuš je výrazná osobnost české hudební scény. Do podvědomí veřejnosti se ale dostal především i díky tomu, kdy zasáhl do děje kuřimské kauzy a byl spojován s Barborou Škrlovou.

Kdo by zapomněl na kuřimskou kauzu, ve které rezonovaly zprávy popisující týrání děti v Kuřimi. V hlavní roli celé kauzy figurovala Barbora Škrlová, která se vydávala za malého a vážně nemocného chlapce, ale i za holčičku. Se všemi událostmi bylo ale také skloňováno jméno Bohuše Matuše, který s kauzou ale neměl nic společného.

„Nejvíce mi vadilo, když se začalo psát, že jsem s ní žil někde v zahradní chatce,“ svěřil se Blesku. „Kdysi jsem byl v jednom brněnském sboru, kam asi nějakou chvilku docházela, a vím, že mi tam někdo říkal, že tam byla. Asi mě znala, ale já ji nijak blízce ne. Poprosil jsem pak jednu advokátku, jestli by mi s tím nepomohla, a ona zašla přímo za Barborou do ústavu. A ta mi potom napsala dopis, kde se mi omlouvá, že si to všechno vymyslela.“

Zpěvák, který oslavil 17. srpna své padesáté narozeniny také promluvil o jeho vztahu s o dost mladší Lucií. S tou se oženil 12. května 2021, tedy v den, kdy jeho partnerka Lucie, tehdy ještě Palkaninová, slavila osmnáctiny. A i o jeho vztahu se v médiích hojně psalo.

 „Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci být sám, ale postupem času jsem zjistil, že je Lucinka užasnej andílek s IQ 121 a krásnou duší,“ prozradil Matuš tehdy.

A za tu dobu stihla jeho mladičká manželka porodit dceru Natálku, které jsou už dva roky. Jeho osudová žena navíc prošla i řádnou proměnou. Odbarvila si vlasy na blond a podstoupila plastickou operaci nosu, informoval ŽivotVČesku. Matuš si proměnu své navíc ohromně vychvaluje.

„Lucinka má modré oči, takže v kontrastu s blond barvou vlasů je výraznější a velmi atraktivní žena, moc jí to sluší. Velkou radost mám z toho, že si pochvaluje estetický zákrok, kdy jí upravovali nos. Musím říct, že to bylo dobré rozhodnutí, protože se zákrok povedl. Moc jí nový nos sluší, je opravdu hezký. Pak samozřejmě je příjemné manželku sledovat, že o sebe pečuje. Zkrátka se má ráda, to je nádherná vlastnost, že jí na sobě záleží,“ kasal se nadšeně zpěvák.

S mladou dívkou se Bohuš Matuš poznal v roce 2018 v Divadle Hybernia, kde vystupoval a ve středu 12. května 2021 vstoupili do svazku manželského. A láska jim jen kvete dál.

Zdroj: blesk.cz, zivotvcesku.cz, Instagram