Rozloučení s apotékou ctností a neřestí Krištofa Kintery.

Rozloučení s apotékou ctností a neřestí Krištofa Kintery.

Krištof Kintera  a kurátorka Michaela Šilpochová. Foto© Háta Hlavatá

Výstava více než tří stovek osobitých instalací, které jejich autor Krištof Kintera nazývá kresby, se téměř po půl roce pomalu chýlí ke konci. Příští týden se vrátí k autorovi nebo do mnoha institucí a soukromých sbírek, odkud je Centrum současného umění DOX zapůjčilo pro svou přehlídku HOW CAN I HELP YOU?. Pomyslný deník, do kterého Kintera zaznamenává „co ho zajímá, frustruje i děsí“, od března navštívilo okolo 27 tisíc lidí. 

Před ukončením úspěšné výstavy proběhne v DOXu na adrese Poupětova 1, Praha 7 – Holešovice  v neděli 20. srpna 2023 od 18.00 hodin Dernisáž a křest katalogu k výstavě.

V příjemné atmosféře na terase pod vzducholodí Gulliver bude možné nejen zakoupit publikaci ale získat do ní i umělcův podpis. Atmosféru letního podvečera doplní DJ set. Každý je vítán, vstup na akci je volný. 

Summary

The exhibition of more than three hundred unique installations, called by their author Drawings, is slowly coming to an end. Since March the show Krištof Kintera HOW CAN I HELP YOU? has been seen by around 27 Tsd. visitors in the Center of Contemporary Art DOX.  

Before the end of the successful exhibition, Dernisage and launch of the exhibition catalogue on Sunday, August 20, 2023 from 6 p.m will take place on the terrace below the Gulliver Airship at Poupětova 1, Prague 7 – Holešovice. Everyone is welcome, entry to the event is free. The artist will be present and may sign the catalogue for you.

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..