FOTO: V plném autě se zranili všichni pasažéři. Toto jsou následky vážné nehody
Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Smolnice - Dvě jednotky hasičů vyjely v sobotu k dopravní nehodě osobního auta u Loun. O nehodě nyní hasiči blíže informovali a zveřejnili snímky zdemolovaného vozidla, ve kterém byli vážně zranění lidé.

"Při nehodě bylo pět lidí zraněno. Jednoho z nich hasiči z havarovaného auta vyprošťovali. Na místě zasahovala Letecká záchranná služba," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje. Havárie se stala poblíž obce Smolnice. Nedaleko se staví nová dálnice, která propojí dokončovaný úsek dálnice u Loun a již hotový kus u Panenského Týnce. V místě karambolu jsou dva protisměrné jízdní pruhy. Jde o hlavní dopravní spojení této části Ústeckého kraje s Prahou. Po dobu zásahu záchranných složek byla silnice uzavřena.

Jeden člověk byl transportován vrtulníkem do nemocnice. Ostatní odvezly sanitní vozy. O havárii jsme aktuálně informovali zde.

e deniky 95

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru