InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy obrazů Josefa Synka se křtem monografie

    neděle 19.5 16:00 - Muzeum, Blatná

  • Vlastivědný výlet na Pravětínská lada

    neděle 19.5 7:40 - Volyně – sraz na náměstí Svobody

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kučeř Cup: Kostelec proměnil svůj premiérový start ve vítězství

KUČEŘ – Loni jubilejní 25. ročník Kučeř cupu starých gard v malé kopané propršel, letos se hráči doslova vařili ve vlastním potu. Přesto tradiční turnaj pod vedením Josefa Petra a jeho kolektivu dopadl na výbornou a nakonec i našel nového vládce. Stejně jako loni došlo v dramatickém finále na penalty. Tentokrát ale skončila domácí Kučeř na straně poražených, loterii zvládl lépe Kostelec a hned první účast na Kučeř Cupu tak proměnil v premiérový zisk putovního poháru. Naopak už podruhé v řadě bohužel kvůli kolizi se soutěžemi chyběli přátelé z Rudné u Prahy. Velkou raritou letošního ročníku bylo počínání Oslova v základní skupině – všechny čtyři jejich zápasy totiž skončily bezgólovou remízou 0:0! Nakonec to Oslovu stačilo po výhře v utkání o umístění 2:1 nad milevskými Draky na celkové třetí místo. Poslední skončil Osek.

Zápasy odřídil tradičně Zdeněk Štěrba, který už je inventářem celého turnaje. Chybět u toho určitě nebude ani příští rok, kdy se bude hrát 17. srpna a účast přislíbil Jan Koller se svým týmem.

Výsledky základní skupiny: Osek – Milevsko 2:2, Kostelec – Oslov 0:0, Kučeř – Osek 4:0, Milevsko – Kostelec 1:1, Oslov – Kučeř 0:0, Osek – Kostelec 1:7, Milevsko – Oslov 0:0, Kučeř – Kostelec 2:1, Osek – Oslov 0:0, Milevsko – Kučeř 0:1.
Pořadí základní skupiny: 1. Kučeř (7 bodů, skóre 7:1), 2. Kostelec (4 body, skóre 9:4), 3. Oslov (4 body, skóre 0:0), 4. Milevsko (3 body, skóre 3:4), 5. Osek (2 body, skóre 3:13).
Zápas o třetí místo: Milevsko – Oslov 1:2. Finále: Kučeř – Kostelec 2:3 na penalty.

Konečné pořadí

1. TJ Kostelec nad Vltavou
2. Stará garda Kučeř
3. Stará garda Oslov
4. Draci Milevsko
5. Stará garda Osek

Spoustu dalších zajímavostí a rozdělení individuálních cen přineseme ve středečních Milevských novinách. Zatím si můžete prohlédnout bohatou fotogalerii.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace