Eredivisie - souhrn 2. kola: Mistr zůstává bez výhry

18.08.2023, 22:00, aktualizováno 20.08.2023, 18:38
Komentáře a souhrny
Michal Sadílek (© AFP)

Feyenoord je i po druhém kole bez výhry, tentokráte se rozešel smírně se Spartou. První ztrátu zapsal Ajax, PSV naopak otočilo nepříznivý stav s Vitesse a zůstává stoprocentní, tři body slaví i Alkmaar a Twente.

RKC Waalwijk - AZ Alkmaar 1:3

20.08.2023 16:45

Góly: 41. Michiel Kramer (pen.) - 54. Vangelis Pavlidis, 59. Dani De Wit, 79. Vangelis Pavlidis

Alkmaar zvládl i svůj čtvrtý zápas tohoto soutěžního ročníku a díky otočce ve druhém poločase zvítězil ve Waalwijku 3:1. Na půdě místního RKC nezačal příliš dobře a ještě krátce po poločasové přestávce prohrával, pak ovšem dokázal skórovat hned třikrát a po úvodní vysoké výhře nad Go Ahead Eagles (5:1) se udržel na čele Eredivisie s úctyhodným skóre 8:2. Naopak domácí se po druhé porážce 1:3 nacházejí na patnáctém místě tabulky.

Svěřenci trenéra Henka Frasera přitom zvládli první poločas na jedničku. Soupeře totiž dokázali přestřílet a svůj nečekaný tlak přetavili ve vedoucí gól zhruba pět minut před přestávkou. V předchozím průběhu nejprve pálil těsně na břevno Odgaard a po dvaceti odehraných minutách si gólman Vaessen poradil s nepříjemným pokusem pozdějšího hrdiny Vangelise Pavlidise, mezitím se na druhé straně vytáhl brankář Ryan proti střele Cleoniseho.

Domácí překvapivě vedli ve 41. minutě. Dělovku jednoho z hráčů RKC totiž evidentně zastavil rukou bránící Dani de Wit a k nařízenému pokutovému kopu se postavil tradiční exekutor Michiel Kramer, jenž s velkým přehledem zavěsil k levé tyči do protipohybu Ryana. AZ však po změně stran zvýšilo obrátky a důležitého vyrovnání se dočkalo devět minut po výměně stran.

Prosadit se dokázal tradiční řecký ostrostřelec Pavlidis, jenž po chybné rozehrávce protivníka a finální nahrávce Pokua napřáhl z patnácti metrů a propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté otočili vývoj za dalších pět minut, neboť "penaltový" hříšník Dani de Wit po krásné individuální akci Pavlidise stál ve správnou chvíli na správném místě a v pádu dopravil balón doprostřed poloprázdné branky.

Výběr vedený koučem Pascalem Jansenem definitivně odrazil nápor soupeře zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Podruhé v tomto střetnutí skóroval nezastavitelný Pavlidis, jelikož se po skvostné samostatné akci aktivního Pokua ocitl před hranicí brankového území a svou umístěnou dělovku poslal k pravé konstrukci mimo dosah bezmocného Vaessena.

Více informací k zápasu

FC Twente - PEC Zwolle 3:1

20.08.2023 14:30

Góly: 18. Michal Sadílek, 76. Sem Steijn, 90+4. Jasper Schendelaar (vl.) - 33. Ferdy Druijf (pen.)

Twente znovu prokázalo dobré rozpoložení ze začátku sezóny a tentokráte i přes mírné starosti zdolalo nováčka ze Zwolle po výsledku 3:1. Hosté po rychle inkasované brance vyrovnali z pokutového kopu a pak drželi nerozhodný stav až do závěrečné dvacetiminutovky, nicméně vzápětí kapitulovali hned dvakrát a i podruhé tak vyšli naprázdno. Naopak celek z Enschede má na kontě plný bodový zisk a je druhý o skóre za vedoucím Alkmaarem.

V dresu domácího klubu se poprvé v sezóně prosadil čtyřiadvacetiletý český záložník Michal Sadílek, jenž otevřel gólový účet tohoto nedělního střetnutí krátce po odehrané čtvrthodině. Svěřenci trenéra Josepha Oostinga se navíc skvěle naladili na důležitý čtvrteční zápas play-off Konferenční ligy na půdě tureckého Fenerbahçe. Úvodní čtvrthodina nic zásadního nepřinesla, pak ale z ničeho nic skóroval Sadílek.

Český reprezentant se po zpětné narážečce Rotse opřel do balónu z více jak pětadvaceti metrů a jeho tečovaná rána zapadla přesně do levé šibenice kolem marně se natahujícího brankáře Jaspera Schendelaara. Hosté se však v žádném případě nevzdali a ve 33. minutě srovnali krok. Německý gólman Unnerstall totiž ve vyložené brankové možnosti podrazil unikajícího Namliho a rozhodčí Gözübüyük kromě udělení žluté karty nařídil penaltu.

K té se postavil Ferdy Druijf a nezaváhal, jelikož svůj přízemní pokus poslal k levé tyči do protipohybu Unnerstalla. FC pak dlouho nemohlo najít recept na dobře organizovanou defenzívu protivníka, nicméně v 76. minutě přeci jen rozhodlo o svém úspěchu. Rozdílovou branku vsítil Sem Steijn, ke kterému se odrazil míč po vynikajícím pasu z pravého křídla, a z osmi metrů ho chladnokrevně napálil pod břevno.

Twente se mohlo definitivně uklidnit ve čtvrté minutě nastavení. K přímému volnému kopu těsně před hranicí pokutového území se totiž postavil střídající Michel Vlap a svou bombou orazítkoval levou konstrukci, od které se odrazil balón do plachtícího Schendelaara a následně do sítě.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Feyenoord Rotterdam 2:2

20.08.2023 14:30

Góly: 40. Charles-Andreas Brym, 54. Charles-Andreas Brym - 77. Santiago Giménez, 90+1. Leo Sauer

Feyenoord se na začátku tohoto ročníku trápí a ani v zápase s městským rivalem Spartou nepředvedl nijak oslnivý výkon. Necelých deset minut po změně stran dokonce prohrával o dva góly díky trefám Charlese-Andreasa Bryma, nicméně poté alespoň prolomil svou střeleckou mizérii a v nastaveném čase srovnal na konečných 2:2. Domácí tedy měli blízko k vítězství nad slavnějším konkurentem od března roku 2017, jenže závěr utkání nezvládli.

Domácí celek však nemusí být příliš zklamán, neboť ve dvou ligových zápasech ani jednou neprohrál a se čtyřmi body se nachází v horní polovině Eredivisie, naopak Feyenoord po dvou nerozhodných výsledcích zaostává za vedoucím Alkmaarem o čtyři body. Nedělní zápas začal přeci jen opatrněji a téměř dvacet minut se nic zásadního nestalo, první větší možnost si vytvořili svěřenci trenéra Jeroena Rijsdijka.

Po hlavičce z pravé strany se míč odrazil na kopačku volného Jonathana de Guzmána, jehož dělovku z dvaadvaceti metrů skvěle vyrazil do strany brankář Wellenreuther. Favorizovaní hosté se poprvé ozvali krátce po odehrané půl hodině, kdy po hezké narážce vystřelil ve skluzu Stengs, avšak jeho přízemní bombu z dvanácti metrů brilantně zkrotil ve svém náručí gólman Olij.

Sparta se dostala do překvapivého vedení zhruba pět minut před přestávkou. Do té doby nenápadný Brym využil parádního pasu De Guzmána z pravého křídla a po krkolomnějším zpracování propálil bezmocného Wellenreuthera z mírného úhlu. Domácí po změně stran vyčkávali a druhé důležité branky se dočkali v 54. minutě. Již podruhé měl přesnou mušku Brym, který po rychlém brejku obdržel finální nahrávku od Van Crooije a ze středu šestnáctky protivníka nekompromisně zavěsil přímo do protější šibenice.

Hosté se od této chvíle vzpamatovali a za dalších devět minut mohli srovnat, ale Timberovu pumelici výtečně odvrátil Olij na rohový kop. Ihned na to přeci jen rozvlnil síť Minteh, nicméně jeho zásah neplatil kvůli ofsajdu. Feyenoord oživil svou naději na bodový zisk v 77. minutě. Snížit dokázal mexický forvard Santiago Giménez, jenž se zjevil zcela osamocen před hranicí brankového území po pasu Igora Paixãa a zblízka uklidil balón do levého horního růžku.

Když už se zdálo, že se výsledek měnit nebude, tak v první minutě nastavení zařídil konečný nerozhodný výsledek střídající slovenský krajánek Leo Sauer. Ten se po dlouhém centru téměř z poloviny hřiště opřel do míče ze čtrnácti metrů a s pomocí břevna ho ukázkově poslal do sítě.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - SC Heerenveen 0:2

20.08.2023 12:15

Góly: 69. Osame Sahraoui, 90+2. Daniel Karlsbakk

Utrecht měl před začátkem tohoto ročníku pohárové ambice a chtěl by skončit mezi elitní pětkou, která by pravděpodobně zaručila přímou účast v evropských pohárech, jenomže začátek sezóny mu vůbec nevyšel a nyní utrpěl druhou porážku v řadě po výsledku 0:2. S nulovým bodovým ziskem a celkovým skóre 0:4 se momentálně nachází na úplně posledním osmnáctém místě, zatímco SC se může pyšnit plným bodovým ziskem.

"Srdíčka" jsou jedním ze čtyř týmů, které po dvou odehraných kolech mají na kontě plný počet šesti bodů, a momentálně jim tak patří dělené třetí místo. Po úvodním úspěchu s Waalwijkem (3:1) vsítili v Utrechtu vítěznou branku přesně v polovině druhého poločasu a uklidňující zásah přidali v nastaveném čase. FC tak po porážce s PSV opět ztratilo a co nejdříve se potřebuje zvednout.

Výběr vedený dánským trenérem Michaelm Silberbauerem přitom sehrál se svým protivníkem vyrovnanou partii, jenže stejně jako před týdnem v Eindhovenu nebyl produktivní. První poločas přinesl čtyři střely přímo na branku a hosté z nich vyprodukovali hned tři, avšak řecký gólman Barkas s nimi neměl zásadní problém. Domácí se chtěli dostat do důležitého vedení v 57. minutě, avšak dělovka Hiddeho ter Avesta z deseti metrů pouze orazítkovala břevno.

Rozhodující okamžik tohoto nedělního střetnutí se zrodil o dvanáct minut později. O vítězství Heerenveenu rozhodl dvaadvacetiletý norský záložník Osame Sahraoui, jenž předvedl fantastickou individuální akci přes dva protihráče a pak nezištnou ranou z mírného úhlu ukázkově rozvlnil síť s pomocí vzdálenější konstrukce.

Domácí se poté k ničemu nedostali a naopak ve druhé minutě nastavení inkasovali podruhé, jelikož střídající Daniel Karlsbakk navázal na svého krajana Sahraouiho tečovaným přízemním pokusem z dvanácti metrů a Barkasovi tak prakticky nedal žádnou naději na jakýkoli zákrok.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - FC Volendam 4:1

19.08.2023 21:00

Góly: 13. Bas Kuipers, 36. Oliver Valaker Edvardsen, 40. Willum Þór Willumsson, 86. Enric Llansana - 61. Daryl van Mieghem

Go Ahead Eagles před týdnem utrpělo debakl v Alkmaaru (1:5), avšak nyní zmobilizovalo své síly a poprvé před vlastními fanoušky předvedlo vynikající výkon, neboť tápající Volendam přehrálo vysoko po výsledku 4:1. Během úvodních čtyřiceti minut nasázelo hned tři góly, a i když v poslední minutě první půle byl vyloučen Bobby Adekanye, tak po změně stran si tento náskok pohlídalo a získalo tedy důležité tři body.

Hosté sice v úvodním kole předvedli sympatický výkon proti Vitesse a prohráli s ním nejtěsnějším poměrem 1:2, nicméně tentokráte v Deventeru naprosto nestíhali. Gólový účet tohoto sobotního duelu otevřel již po necelé čtvrthodině hry Bas Kuipers, který se po hezké kombinaci svých spoluhráčů a závěrečném centru Deijla zjevil před hranicí brankového území a odražený míč pohotově usměrnil doprostřed poloprázdné branky.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho navýšili svůj náskok zhruba deset minut před přestávkou, jelikož norský forvard Oliver Edvardsen se po pasu z levého křídla a zpětné hlavičce Deijla opřel do balónu z volje a z deseti metrů ho usměrnil přímo do bližší šibenice. Go Ahead definitivě rozhodlo o svém úspěchu ve 40. minutě. Přesnou mušku tentokráte měl islandský forvard Willum Willumsson, jenž se ve středu šestnáctky protivníka elegantně otočil s míčem a pak ho nekompromisně poslal za záda bezmocného brankáře Backhause.

Domácí si přeci jen zkomplikovali svou situaci na konci úvodní části, protože Adekanye na půlící čáře ostře atakoval Zeefuika a rozhodčí Van de Graaf mu po přezkoumání videozáznamu udělil přímou červenou kartu. Volendam vykřesal naději na bodový zisk krátce po hodině hry díky přesnému voleji Daryla van Mieghema z dvanácti metrů, ale na nic dalšího se už nezmohl.

Naopak Go Ahead ještě přidalo čtvrtou trefu v 86. minutě, tečovaná rána střídajícího Enrica Llansany z dvaadvaceti metrů totiž zapadla přímo do vzdálenějšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Almere City 2:1

19.08.2023 20:00

Góly: 8. Hamdi Akujobi (vl.), 24. Loreintz Rosier - 33. Thomas Robinet

Fortuna po katastrofální druhé polovině uplynulé sezóny zahájila tu letošní nadmíru dobře a po dvou odehraných zápasech má na kontě nečekané čtyři body. Hned na úvod se totiž postarala o senzaci v Rotterdamu s obhájcem mistrovského titulu Feyenoordem (0:0) a teď ve 2. kole udolala houževnatého nováčka Almere City 2:1, obě své trefy vsítila během úvodních čtyřiadvaceti minut. Naopak hosté po neúspěchu s Twente (1:4) prohráli i podruhé a úplně poslední nejsou jen díky více vstřeleným brankám.

Celek ze Sittardu zahájil tento sobotní duel s velkou aktivitou a do důležitého vedení se dostal již po necelých osmi odehraných minutách. Po autovém vhazování z pravé strany a následném prodloužení hlavou v podání Gladona totiž chtěl odkopnout balón do bezpečí Hamdi Akujobi, jenže ho zasáhl tak nešťastně, že v pádu vymetl všechny pavučiny v bližším horním růžku vlastní branky.

Domácí tato trefa evidentně nabudila a zhruba v polovině prvního poločasu navýšili svůj náskok. Po letním příchodu z portugalského Estorilu se vůbec poprvé v novém působišti prosadil pětadvacetiletý francouzský záložník Loreintz Rosier, jenž po přímém volném kopu Noslina z pravé strany vyskočil nejvýše do vzduchu a prudkou hlavičkou z hranice brankového území překonal plachtícího gólmana Bakkera.

Nováček Eredivisie to však v žádném případě nezabalil a ve 33. minutě snížil. Sedmadvacetiletý francouzský útočník Thomas Robinet si po elegantní patičce "hříšníka" Akujobiho bleskově posunul míč směrem kupředu a zcela osamocen se trefil do levého spodního růžku. Almere po změně stran tlačilo a vytvořilo si několik solidních příležitostí, jenže v koncovce si vylámalo zuby na vynikajícím brankáři Pandurovi.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 1:3

19.08.2023 18:45

Góly: 19. Marco van Ginkel - 48. Ismael Saibari, 64. Yorbe Vertessen, 70. Luuk de Jong (pen.)

Favorizovaný celek z Eindhovenu přeci jen potvrdil skvělou formu z úvodu sezóny, a i když na půdě Vitesse o poločasové přestávce prohrával, tak se může radovat z důležitého vítězství 3:1. PSV je tak v této ligové sezóně zatím stoprocentní a navíc se dobře naladilo na chystaný duel play-off o základní skupinu Ligy mistrů se skotským Rangers. SBV naopak nenavázalo na dobrý vstup s Volendamem (2:1) a hlavně ve druhé půli nestíhalo.

Tento pikantní sobotní duel začal přeci jen opatrněji a více než čtvrthodinu se nic zásadního nedělo. Už po necelých třech minutách sice chtěl poslat hosty do vedení pozdější střelec Yorbe Vertessen, ale zakončení mu vůbec nevyšlo a ze sedmi metrů pálil příliš vysoko. Svěřenci trenéra Phillipa Cocuho z ničeho nic udeřili v 19. minutě. Do překvapivého vedení se dostali zásluhou Marca van Ginkela, jenž po skvělé spolupráci Bakayoka s Kozlowskim stál ve správnou chvíli na správném místě a zblízka nekompromisně rozvlnil síť.

Domácí pak ještě do přestávky mohli navýšit svůj náskok, jenže nejprve Van Ginkel pálil po samostatném úniku těsně vedle bližší konstrukce a poté zachránil hosty dobře postavený Teze, který vykopl pohotovou střelu aktivního Van Ginkela do bezpečí zhruba metr před brankovou čarou. Po přestávce se však obrázek hry naprosto změnil a výběr vedený koučem Peterem Boszem na trávníku naprosto dominoval.

Kýženého vyrovnání se dočkal v 48. minutě, neboť Ismael Saibari si po geniální patičce Luuka de Jonga seběhl za defenzívu protivníka, přelstil ofsajdovou past, a s ledovým klidem přeloboval naprosto bezmocného gólmana Rooma. Vitesse to ale v žádném případě nezabalilo a krátce po hodině hry si chtělo vzít zpět svůj ztracený náskok po nedorozumění Schoutena s brankářem Benítezem, avšak stoprocentní možností pohrdl a střídající De Regt a trestuhodně napálil jen břevno prázdné branky.

Poté neuběhly ani další tři minuty a PSV se dostalo do vedení. Přesnou mušku tentokráte měl teprve dvaadvacetiletý belgický forvard Vertessen, když se po kolmici Joeyho Veermana elegantně zbavil bránícího protihráče a z mírného úhlu ukázkově zavěsil k přední konstrukci. Hosté definitivně rozhodli o svém úspěchu v 70. minutě - těsně předtím totiž Arcus evidentně podrazil Vertessena ve vlastní šestnáctce a nařízený pokutový kop proměnil tradiční exekutor Luuk de Jong přesnou přízemní střelou k pravé tyči do protipohybu Rooma.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - AFC Ajax 2:2

19.08.2023 16:30

Góly: 45+1. Siebe Horemans, 48. Nikolas Agrafiotis - 25. Brian Brobbey, 72. Davy Klaassen

Ajax se po úspěšném vstupu do nového ročníku Eredivisie s nováčkem z Heraclesu (4:1) příliš dobře nenaladil na čtvrteční duel závěrečného předkola Evropské ligy proti bulharskému Ludogorci a až nečekaně brzy zaznamenal v Eredivisii překvapivou ztrátu, jelikož na půdě podceňovaného Excelsioru přišel o jednobrankové vedení a nakonec mohl být rád za konečnou remízu 2:2. Naopak SBV po heroické otočce v Nijmegenu (4:3) podruhé za sebou bodovalo a v tuto chvíli mu patří šestá pozice se čtyřmi body.

Trenér Maurice Steijn se musel obejít bez své brankářské jedničky Gerónim Rulliho, kterého znovu nahradil Jay Gorter a v úvodní půlhodině to vypadalo, že mu jeho hráči žádné vrásky nepřidělají. Amsterdamský gigant totiž měl míč pod kontrolou a svého sobotního protivníka evidentně přehrával, navíc přesně po pětadvaceti odehraných minutách se dostal do vedení zásluhou Briana Brobbeyho.

O pár minut dříve dokonce mohl otevřít gólový účet bosenský rodák Tahirovič, ale jeho projektil z více jak třiceti metrů prosvištěl těsně nad břevnem. AFC se dočkalo zaslouženého gólu z následné akce, jelikož teprve jednadvacetiletý forvard Brobbey využil chybného zpracování Seymora a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou k pravé tyči do protipohybu bezmocného gólmana Van Gassela.

Avšak Excelsior se v žádném případě nevzdal a v první minutě nastaveného času nečekaně srovnal stav. Po hezké akci na levé straně propadla zpětná nahrávka Zagrého napříč pokutovým územím až k rozběhnutému Siebemu Horemansovi, jehož přízemní pokus zapadl doprostřed poloprázdné branky. SBV k tomu výtečně vstoupilo do druhého poločasu a po třech odehraných minutách senzačně otočilo vývoj.

Přesnou mušku tentokráte měl srbský útočník Nikolas Agrafiotis, když si po obrovské hrubce bránícího Mediče elegantně zpracoval balón na prsa a pak nekompromisní ranou zblízka zavěsil pod břevno. O pár minut později selhal na opačné straně hlavičkující Brobbey, neboť po parádním pasu Wijndala z levého křídla minul vzdálenější konstrukci o několik decimetrů.

Ajax si poté žádný výrazný tlak nevypracoval, i přesto se dočkal vyrovnávací branky zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. Zkušený třicetiletý záložník Davy Klaassen ani ne po dvanácti minutách strávených na trávníku totiž stál ve správnou chvíli na správném místě a nezištný pas Kuduse z pravé strany šikovně usměrnil k levé konstrukci mimo dosah dívajícího se Van Gassela.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - NEC Nijmegen 2:1

18.08.2023 20:00

Góly: 61. Emil Hansson, 74. Anas Ouahim - 24. Koki Ogawa

NEC podruhé za sebou nedokázalo dotáhnout do úspěšného konce nadějně rozehraný zápas a po překvapivé porážce s Exclesiorem v divokém poměru 3:4 nebodovalo ani na půdě nováčka z Almela, protože i přes jednobrankové vedení prohrálo 1:2. Heracles strávilo ve druhé lize pouhý jeden rok a nyní se po svém bleskovém návratu může radovat z prvního důležitého vítězství, které zařídil zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem Anas Ouahim.

Domácí se po roční odmlce poprvé představili v Eredivisii před zaplněnými tribunami, nicméně také hostujících příznivců bylo více než dost a na stadionu Erve Asito proto panovala skvělá atmosféra. Úvodní dvacetiminutovka probíhala ve velmi opatrném duchu, svěřenci trenéra Rogiera Meijera se z ničeho nic dostali do vedení v polovině úvodního dějství.

Skóre otevřel japonský forvard Koki Ogawa, jenž po přihrávce Dirka Propera zamířil z hranice šestnáctky přímo do bližšího spodního růžku kolem dívajícího se brankáře Brouwera. Heracles se v následujícím průběhu tlačilo za vyrovnáním, ale dlouho se k ničemu nedostávalo. Teprve v nastaveném čase první půle nejprve hlavičkoval Sonnenberg o decimetry vedle pravé tyče a pak těsně netrefil prostor tří tyčí ani Willems svou bombou ze střední distance.

Výběr vedený novým koučem Johnem Lammersem byl po změně stran aktivnější a kýženého vyrovnání se dočkal krátce po odehrané hodině. Prosadit se dokázal Emil Hansson, když se u levého rohu brankového území zbavil bránícího Hansena a z pěti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Nijmegen rozhodl o svém úspěchu o třináct minut později, jelikož Ouahim po rohovém kopu napřáhl z dvaadvaceti metrů a jeho rána zaplachtila k protější konstrukci do protipohybu gólmana Cillessena.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
AZ Alkmaar
2
2
0
0
8 : 2
6
2
FC Twente
2
2
0
0
7 : 2
6
3
PSV Eindhoven
2
2
0
0
5 : 1
6
SC Heerenveen
2
2
0
0
5 : 1
6
5
AFC Ajax
2
1
1
0
6 : 3
4
6
SBV Excelsior
2
1
1
0
6 : 5
4
7
Sparta Rotterdam
2
1
1
0
4 : 3
4
8
Fortuna Sittard
2
1
1
0
2 : 1
4
9
Go Ahead Eagles
2
1
0
1
5 : 6
3
10
SBV Vitesse
2
1
0
1
3 : 4
3
11
Heracles Almelo
2
1
0
1
3 : 5
3
12
Feyenoord Rotterdam
2
0
2
0
2 : 2
2
13
NEC Nijmegen
2
0
0
2
4 : 6
0
14
PEC Zwolle
2
0
0
2
2 : 5
0
15
RKC Waalwijk
2
0
0
2
2 : 6
0
FC Volendam
2
0
0
2
2 : 6
0
Almere City
2
0
0
2
2 : 6
0
18
FC Utrecht
2
0
0
2
0 : 4
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
Ranoth

Ajax bude tuto sezonu asi dost slaby co ?

Reagovat
ladyboy arsenal

rozprodali vše co za něco stálo, předpokládám že Kudus taky pujde

Reagovat
AjaxFans

Kudus má jít též pryč. Impotence v útoku bude ukázková

Reagovat
jáá

Přišel nový bomberman přeci dle historie měl jednu plodnou sezónu, jinak nic no... Stačilo by kdyby se Brobbey konečně uklidnil v koncovce.

Berghuis má furt trest za ten konflikt s tím fanouškem na konci minulé sezóny?

Reagovat
AjaxFans

Ale jo, asi chce, ať si to sedne.

Berhuis nevím, zkusím zjistit

Reagovat
Rudnevs

Co zatial hovoris na prácu Svena Mislintata?

Reagovat
AjaxFans

Měl jsem radši Marca

Za některé hráče by Marc vytriskal více

Reagovat
Sigma Olomouc

Sadílek

Reagovat
ladyboy arsenal

tak dobře to mít rozehraný a tak to doprcat

Reagovat
jany kozak

Leo Sauer next Ronaldo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele