Moderátor Snídaně s Novou, Ondřej Havel, se oženil. Vzal si kolegyni z rádia, Báru Dvorskou

Ondra Havel, také známý jako Jiří Hložánek z nekonečného seriálu Ulice, se v sobotu oženil se svou partnerkou Bárou Dvorskou. Tu můžete znát coby moderátorku Fajn rádia, kde také Ondřej nějaký čas působil. Spolu se svým parťákem Johanem Mádrem se pak přesunuli do Hitrádia a nakonec skončili v pořadu Snídaně s Novou.

Právě Johan na svém Instagramu sdílel fotku ze svatebního obřadu a svým sledujícím se svěřil, že celý den proplakal. Pro jeho kamaráda to byl velký den a není divu, že ho přemohly emoce. Ondra a Johan to spolu táhnou už od roku 2009 nebo 2010, kdy se potkali na natáčení seriálu Ulice. Nakonec se z nich stala dost oblíbená moderátorská dvojice v televizi Nova.

Bára svůj vztah s Ondrou oznámila v listopadu roku 2020 na svém Instagramu. Dohromady je svedla jarní karanténa a nakonec z toho byla láska. Letos od ledna do března dvojice trávila dovolenou v Austrálii, na jejímž konci Ondřej poklekl na jedno koleno s prstenem v krabičce. „Předposlední den v Austrálii jsme se rozhodli, že už nechceme být jen spolubydlící s výhodami. A tak řekla: “ANO!” sdílel Ondřej fotku, kde se Bára chlubí prstenem.

Zpráva o tom přišla však až v dubnu. Pár se už asi nemohl dočkat, až budou svoji, a tak svatbu uspořádali už téměř za půl roku. Ani Ondra, ani Bára zatím žádnou fotku ze svého velkého dne na profilech nesdíleli, ale ošizeni rozhodně nebudeme. Podle informací televize Nova bude Ondřej v pondělní snídani promítat fotky i videa a doplní je svým komentářem.

Zdroje: Instagram, TV Nova