AKCE V LOUNECH: Koncerty, workoshopy, farmářské trhy nebo Memorial Petry Hézlové
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Ve středu se v galerii koná Laboratorium vůní, o den později zase koncert mystických písní. Nebudou chybět ani oblíbené farmářské trhy. V sobotu se pořádá už osmý ročník charitativní sportovní akce.

PŘEHLED AKCÍ

Středa 23. srpna

18.00 hodin, Galerie Benedikta Rejta, Louny: INSTALACE WORKSHOP | 12 VŮNÍ | LABORATORIUM VŮNÍ | KATEŘINA MELENOVÁ. Čichové podněty jako olfaktorická komunikace prostupuje lidské vnímání. Dokáže ovlivnit lidské emoce nebo vyvolat vzpomínky. Workshop 12 vůní je exkurzem do světa vůní, objevování vonných kompozic i historie vonných esencí. Více informací: Galerie Benedikta Rejta v Lounech - Aktuální program (gbr.cz)

Cena workshopu včetně materiálu, vonných esencí a pomůcek je 350 Kč.

 

Čtvrtek 24. srpna

19.00 hodin, Galerie Benedikta Rejta, Louny KONCERT | MYSTICKÉ PÍSNĚ HILDEGARDY Z BINGEN | HANA SAR BLOCHOVÁ. Na koncertu zazní mystické zpěvy, písně středověkých poutníků, písně truvérů a trubadúrů z Francie 12. století, katarská hymna a středověké balady. Hana Sar Blochová se při koncertu ujme zpěvu, hry na gotickou harfu, psalteria, flétnu a perkuse. Více informací: Galerie Benedikta Rejta v Lounech - Aktuální program (gbr.cz)

Vstupné 150 Kč plné / 100 Kč snížené

 

Pátek 25. srpna

21.00 hodin, Kino Peruc NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY. Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádějí. Náhodou do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i v životě.

Vstupné 100,-, nevhodné pro děti do 12-ti let.

 

Sobota 26. srpna

8.00 do 12.00 hodin, Mírové náměstí, Louny: FARMÁŘSKÉ TRHY. Nabídka a prodej čerstvé zeleniny, ovoce, rostlin, potravin a produktů přednostně z Loun a okolí.

13.00 hodin, Výstaviště Louny: MEMORIAL PETRY HÉZLOVÉ 2023. Osmý ročník charitativní sportovní akce. Celou akcí nás provede oblíbený moderátor Evropy2 Petr Říbal a bude na co se těšit! Připraven je odpolední program a vyžití pro celé rodiny. Více informací: Memorial Petry Hézlové 2023 – BeFit Louny

18.00 hodin, zámek Pátek u Loun: STRAKOŠI A + STRAKOŠI B. Koncert country kapely v zámeckém parku. Vstupné dobrovolné.

20.00, Zámek Nový Hrad, Jimlín: MOLIÉRE: LAKOMEC. Světoznámá Moliérova komedie v podání vítěze letošního ročníku Lounského Divadlení. Více informací: Zámek Nový Hrad: Titulní stránka (zameknovyhrad.cz). Vstupné 100,-

 

Sobota - nedělel 26.-27. srpna, od 20.00 hodin, Smolnice: POUŤOVÁ ZÁBAVA VE SMOLNICI.

Sobota: Obec Smolnice zve na večerní pouťovou zábavu, k poslechu a tanci hraje skupina GOLF.

Neděle: Tradiční pouťové odpoledne, od 13.00 hodin. K poslechu a tanci hraje FS BAND.

V sobotu i neděli vstupné dobrovolné. Občerstvení zajištěno. Více informací : https://www.smolnice.cz/udalosti-v-obci/kalendar-akci/poutova-zabava-ve-smolnici-108_66cs.html

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu:

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

 

Městská plavecká hala od 1. srpna 2023

  • PO – NE 10.00 – 21.00
  • Sauna
  • PÁ – NE 15.00 – 20.00

Koupaliště 1. srpna - 31. srpna 2023

  • PO - NE 10.00 - 19.00

Letní cvičiště

  • PO – NE 8.00 - 21.00

 

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru