Sleduj nás

VIDEO: To byla mela! O 150 kg těžší Goliáš rozdával rány už na tiskové konferenci. David slibuje mstu v kleci

VIDEO: To byla mela! O 150 kg těžší Goliáš rozdával rány už na tiskové konferenci. David slibuje mstu v kleciFoto: RedFace

Jeden z hlavních taháků organizace RedFace nese název David vs. Goliáš, protože se v něm proti sobě postaví bojovníci, které od sebe dělí téměř sto padesáti kilový rozdíl.

Jeden váží 54 kilogramů (Leonardo Van Damme), druhý 200 (Tomáš „BIG“ Cína), a oba se přitom postaví do klece proti sobě. Který z nich vyhraje? A napodobí výrazně lehčí z nich biblický příběh Davida, který přemohl obávaného Goliáše? To se dozvíme 9. září v pražské UNYP Aréně. Možná by nám však už teď mohla napovědět úterní předzápasová tisková konference, na které bylo až nezvykle rušno.



DOPORUČUJEME: Volná sázenka 500 kč na dnešní UFC 302: Machačev vs. Poirier ZDE

Vše započal pouhý rozhovor. Oba borci již měli po společném sezení a zdálo se, že si své spory nechají do klece. Jenže pak Van Damme jedním uchem zaslechl, jak o něm jeho oponent mluví. A tady už ten pomyslný šálek kávy přetekl.

Následovalo strčení a i jindy mohutný Goliáš se odsunul metr dozadu. „Mluví blbosti!“ vyjasňoval Van Damme důvod svého chování. „Nemluv tady blbosti!“ vzkázal svému soupeři poněkud hlubším tónem a s důrazným varováním.


Aniž by to ale sám čekal, jeho sok se proti němu vrhl. Rázem přišly dvě pravé, jedna levá a pak opět pravá. Nic netušící Leonard přecházel do krytu, načež sám vyslal jeden kop. A i když celá situace vypadala hrozivě, nezapomněl dodat: „Nic jsem necítil!“  

Pomsta v kleci

„Ano, strčil jsem do něj, ale myslel jsem si, že mi to bude chtít maximálně oplatit. Otáčel jsem se na bok a on do mě najednou začal šít. Tak jsem se otáčel zpět a dal jsem mu kop na hlavu. Škoda, že ještě tou přední jsem se netrefil, ale to si nechám až na zápas. O to víc se teď na něj těším,“ sdělil našemu webu Leonardo.

Že do toho jdou oba borci naplno, o tom svědčí i sázka, kterou spolu uzavřeli. Výplatu si z tohoto zápasu odnese pouze vítěz, zatímco poraženého bude moct hřát maximálně tak sportovní zážitek. Že je tato dohoda platná, to nám mimo jiné potvrdila i sama organizace.



Další články