Vtípečky na Růžku | Stand-up show

Vtípečky na Růžku | Stand-up show

Adresa:

Nové Strašecí, Hostinec Na Růžku, Pecínovská 45, Pecínov, 271 01 Nové Strašecí

Termín: 16.9.2023
Vstupné:

250

16září sobota 20:00

Žánr: ostatní akcestand up show komedie zábava humor Nové Strašecí


Vtípečky v hostinci: Oblíbený pecínovský Růžek přivítá mladé stand-up komiky Komediální skupina Vtípečky se zelím se vrací na Rakovnicko. V sobotu 16. září zavítá do Hostince Na Růžku v Pecínově u Nového Strašecí. Divákům se představí celkem pět komiků – Jiří Štraub, Martin Černý, Ondřej Cabal, Lukáš Kaňka a Marek Vobořil. Oblíbený Hostinec Na Růžku v Pecínově u Nového Strašecí představí svým návštěvníkům skupinu mladých stand-up komiků ze skupiny Vtípečky se zelím. Vystoupení je naplánováno na sobotu 16. září. „Z Rakovnicka pocházím a moc rád se sem vracím. Na jaře jsme s Vtípečky se zelím vystoupili v rakovnickém Domě osvěty, nyní pořádáme show v Hostinci Na Růžku v Pecínově. To místo pro mě mnoho znamená, stejně jako pro spoustu dalších lidí. Vnímám ho jako podnik, který naplno žije kulturou, především hudbou a divadlem. Jsem zvědavý, jak tamější publikum bude reagovat na stand-up komedii.

Beru to jako výzvu. Nemůžeme se dočkat,“ říká jeden z vystupujících Jiří Štraub. Mimo něj se diváci mohou těšit také na Martina Černého, Ondřeje Cabala, Lukáše Kaňku a Marka Vobořila. Komediální skupinu Vtípečky se zelím založili v roce 2022 Ondřej Cabal a Aleš Pitrmoc. Jejím cílem je shromažďovat začínající komiky a kolektivně rozvíjet řemeslo stand-upu. V tom jim pomáhají také známí a zkušení komici Jiří Jakima a Tigran Hovakimyan.

Vstupenky v online předprodeji: https://went.fm/udalosti/vtipecky-se-zelim K zakoupení také fyzicky v Hostinci Na Růžku, Pecínov. Událost: https://www.facebook.com/events/275837851863120 Vtípečky se zelím na Facebooku: https://www.facebook.com/vtipeckysezelim Vtípečky se zelím na Instagramu: https://www.instagram.com/_vtipecky_se_zelim/ Vtípečky se zelím na YouTube: https://www.youtube.com/@vtipeckysezelim

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Nové Strašecí

Podobné akce

24květen pátek 19:30

Shirley Valentine

, Ringhofferovo nám. 434 Divadlo

25květen sobota 11:00

26květen neděle 10:00

Šmoulové Tour 2024

, třída Václava Klementa 294 Ostatní