Celebrity

24. srpna 2023 09:16

Josef Šťastna

Sestra Ornelly Koktové shodila 50 kg. Nyní je z Charlotte prsatá bruneta

Sestra Ornelly Koktové prošla radikální proměnou. Podle informací webu Prima Ženy dokázala Charlotte Štiková shodit téměř 50 kilogramů. Dnes už není oplácanou blondýnou, ale hubenou brunetou. Chce ještě vyřešit prsa, na kterých zůstala povolená kůže.

Rodina rázné blondýny Moniky Štikové (po svatbě používá jméno Binias, pozn. red.) na sebe nejvíce upozornila v kontroverzní reality show Štiky. Vedle sebevědomé Ornelly diváci mohli sledovat také osudy její sestry Charlotte, která se kvůli plným křivkám potýkala s nedostatkem sebevědomí. Naštěstí měla po svém boku přítele Ivka. Dnes je ale všechno jinak, vztah s Ivkem je minulostí a Charlotte se může pyšnit novou postavou.

Podívejte se, jak Charlotte bojovala s jízdou na koni:

Pro web Prima Ženy drobná blondýnka popsala, že dokázala shodit téměř 50 kilogramů. Charlotte odmítla sdělit, jaká byla její startovní hmotnost, je ale pravděpodobné, že během své obdivuhodné cesty přišla o neskutečných 48 kilogramů. To jí dalo velkou energii do života – a nemá nouzi ani o nápadníky.

„Z vlastní zkušenosti mohu říct, že je určitě pravda, že když je člověk fit a není obézní, má u druhého pohlaví větší úspěch. Je to možná trochu povrchní a možná trochu nespravedlivé, ale je to prostě fakt. Od té doby, co jsem zhubla, těch možností mám více a vidím, že muži mi více nadbíhají,“ popsala Charlotte webu Prima Ženy.

Změna jídelníčku i myšlení

„Upravila jsem si jídelníček, začala si dávat pozor na to, co jím. Začala jsem chodit, pohybovat se... Postupně jsem viděla první výsledky, to mi dalo sílu jít dál. Nechci říkat přesně, z jaké startovní váhy jsem začínala,“ dodala upřímně s tím, že se jí dotýká, když její maminka o ní říká, že si musela kvůli  obezitě nechat podvázat žaludek.

Monika Binias (dříve Štiková), totiž na svém Instagramu v minulosti uvedla, že nevěří tomu, že by Charlotte zhubla jen díky cvičení a změně životního stylu. „Přijde mi totálně nefér tvrdit, že držím dietu a cvičím, a pravda je taková, že mám podvázaný žaludek. Pak si dávám pravidelně fotky postavy někoho jiného na sítě,“ rozohnila se Binias s tím, že takové nereálné příklady radikálního hubnutí mohou u některých sledujících žen vyvolat psychické poruchy, či dokonce náběh na anorexii.

To jsou slova, která Charlotte velmi bolestivě zasáhla. Dnes má Charlotte úplně jinou postavu, navíc už není blondýnou, ale je z ní sexy bruneta. Kvůli rychlému hubnutí má problémy s povislou kůží, což je vidět zejména v oblasti dekoltu. Charlotte pro Prima Ženy prozradila, že kůži bude chtít řešit ve spolupráci se šikovnými chirurgy.

Sdílejte článek
Štítky matka Instagram hubnutí dieta Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.