Hlavní obsah
Umění a zábava

Kazma už zase pobláznil českou společnost. Jak toho docílil tentokrát?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://pxhere.com/no/photo/1388167

Už zase se mu to povedlo, Kazma Kazmitch neboli Kamil Bartošek opět pobláznil českou společnost. Nedávno se mu to podařilo filmovým snímkem ONEMANSHOW: The Movie, na který přišlo do kin o premiérovém víkendu necelých 292 tisíc diváků.

Článek

Člověk by řekl, že už se na Kazmu zapomnělo anebo že mu došly nápady, což se ale asi jen tak nestane. Jeho dosah je pořád ještě velký a schopnost jeho marketingového týmu nezměrná, a tak tu máme další Kazmův vyvedený kousek, který zase trochu poodhaluje českou společnost.

Range Rover a milion korun

V září 2020 Kazma oznámil zakopání ranger roveru s milionem korun v kufru s tím, že nálezce si může odměnu ponechat, kvůli pandemii se však nic neuskutečnilo. Podařilo se to až v červnu 2021, auto našel Jakub z Karlovarska ve velkém finále v Kladně. Jakou roli tady hraje česká společnost?

Bez ní by celá akce byla velkým neúspěchem beze smyslu. Největšími propagátory této akce totiž byli influenceři a každý, kdo se do soutěže připojil a informoval o události na svých sociálních sítích. Řekněte lidem, že mohou něco dostat zadarmo a udělají pro to vše. I když šance na úspěch je pekelně nízká. Česká společnost totiž nemá moc soudnosti a radši se připojí do marketingové akce vytvořené pouze za účelem dosažení popularity jednoho chlapíka, který moc dobře ví, co dělá, než aby si nechala ujít „výhru“.

Film se soutěží

No a jeho veleslavný film nestojí na jiném principu, nebylo ani třeba lidem říkat, o čem vlastně bude, stačilo jenom jméno Kazma a všichni už byli natěšení. Ještě přidal pár mystifikací, nekonkrétních informací a následná tajuplnost dělá svoje. Tím si vysloužil druhou nejúspěšnější premiéru v historii českých kin (viz Kinomaniak). A nebyla by to česká společnost, aby se nenechala zlákat na možnou výhru milionů, která bude asi podobně nedosažitelná jako nalezení Range Rovera nebo i absolutně nereálná. Skutečného výherce se totiž nemusíme vůbec dozvědět. Já sám jsem na film šel jen kvůli přátelům a také právu udělat si názor a hodnotit.

Co říct na závěr?

Kazma je tedy génius, který si rád hraje s lidmi, a ti si to nechají líbit a ještě mu fandí a podporují ho. Vzpomeňte si na můj článek, až bude Kazma zase zkoušet vaši inteligenci a nenechte se napálit.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám