Flash – Otec a syn Bidenovi brali na Ukrajině úplatky


 Zcela  zásadní obvinění  současného amerického prezidenta  Bidena  a jeho povedeného  syna  Huntera  vydal  před pár  hodinami  pro americkou TV  společnost  FOX  News  bývalý  ukrajinský  generální prokurátor  Šokin.  Protože  jde o video, rozhodl  jsem se převzít  materiál  ukrajinského webu Strana.ua pod názvem

„Их подкупали“. Бывший генпрокурор Украины обвинил Байдена и его сына Хантера в коррупции

podle překladače

„Byli podplaceni.“ Bývalý generální prokurátor Ukrajiny obvinil Bidena a jeho syna Huntera z korupce

Americký prezident Joe Biden a jeho syn Hunter jsou zapojeni do korupce související s vládou Ukrajiny.

Uvedl to bývalý generální prokurátor Ukrajiny Viktor Šokin v rozhovoru pro Fox News.

„Nechci se zabývat neprokázanými fakty, ale mé osobní pevné přesvědčení je, že ano, bylo to přesně tak: byli podplaceni. A skutečnost, že Joe Biden dal miliardu amerických dolarů výměnou za mé propuštění – není ten případ korupce? řekl Šokin.

Bílý dům označil tato tvrzení za nepravdivá a „opakovaně vyvrácená“.

Publikace zároveň připomíná, že rok po odchodu z postu amerického viceprezidenta Biden starší zmínil, jak osobně vyvíjel tlak na Petra Porošenka, aby Šokina vyhodil.

Řekl, že řekl ukrajinským představitelům, že USA zadrží až 1 miliardu dolarů pomoci určené jejich zemi, pokud Šokin zůstane ve funkci.

Podle Šokina v době svého odvolání prověřoval plynárenskou společnost Burisma, kde byl Hunter Biden členem dozorčí rady.

Hunterův bývalý obchodní partner Devon Archer, který sloužil v představenstvu společnosti Burisma, vypověděl v červenci v uzavřeném slyšení před dozorčím výborem Sněmovny reprezentantů, že pod tlakem kanceláře prokurátora Šokina a dalších organizací vyšetřujících Burisma se vedení společnosti obrátilo na Huntera o pomoc. Jak Archer řekl, Hunter. „zavolal Washington“, aby Šokina s pomocí svého otce vyhodil.

Všimněte si, že Šokin byl generálním prokurátorem Ukrajiny od února 2015 do dubna 2016.

Republikáni americkém kongresuu oznámili možné impeachment Bidena kvůli skandálu s ukrajinskou společností Burisma .

Již dříve vyšlo najevo, že Bidenův syn utratil výtěžek z ukrajinské společnosti Burisma na alkohol a drogy .

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Tak to bychom měli. Trumpa  včera  formálně zatkli a  podrobili  ho  dehonestující  proceduře  ve  státní věznici stát Georgia kvůli  jednomu  obsahově  pochopitelnému, leč  z hlediska  tzv. falšování voleb  velmi nevinnému telefonátu. Rozhodně  nevinnému, pokud  to srovnáte  s výpovědí  bývalého  ukrajinského generálního prokurátora.

Šokin  sice neřekl nic, co by  dříve  nekolovalo mediálním vesmírem, nic méně včera pro Fox  hovořil bez jakýchkoliv  servítků.  A  ještě  se zeptám,  vzpomínáte na  ti bouři v americkém Kongresu,  když se zjistilo , že  Trump požádal  Zelenského, aby mu dodal před posledními prezidentskými  volbami  nějaké informace o činnosti obou Bidenů na Ukrajině? Byl z toho obrovský skandál a pokus o impeachment, který  zorganizovali  Demokraté.

Když to tak všechno  zvážím, pak se mi nezdá,  že policejnímu  vyšetřování   čelí  ten úplně  správný americký prezident.

A  abych nezapomněl – pro angličtináře mám  originál na  následujícím videu

https://www.foxnews.com/video/6335602364112

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.