InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy fotografií - Fotoklub Písek

    Úterý 4.6 17:00 - Galerie Portyč Písek

  • Vystoupení tanečního oboru ZUŠ Otakara Ševčíka

    Úterý 4.6 18:00 - Divadlo Fráni Šrámka Písek

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Lokomotiva porazila ambiciózní Sokol dvěma góly okolo přestávky

Lokomotiva si poradila se Sokolem 2:1. , Autor: Josef Janda

Lokomotiva si poradila se Sokolem 2:1.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ - Souboj dvou vítězných týmů z úvodního kola fotbalové I. A třídy přivítalo v sobotu odpoledne Veselí nad Lužnicí. Lokomotiva nevstoupila do duelu se Sokolem Sezimovo Ústí dobře a kvůli chybě velmi brzy inkasovala. David Neužil využil zaváhání domácí defenzivy a poslal balon k tyči. Zdálo se, že změna systému rozestavení na 3-5-2 bude správnou volbou, více branek už ale hosté nedali. Veselští odpověděli gólem do šatny, kdy Doležalova tečovaná střela skončila v síti. O vítězství domácích rozhodl hned na začátku druhého dějství Filip Štětina, jehož si nikdo z hostů ve vápně podobně jako dvou spoluhráčů nevšímal – 2:1.

 

Trenér Sokola Miroslav Jelen se vrátil ve druhém poločase k osvědčenému rozestavení 4-4-2, jenže ani tenhle krok k vyrovnání nevedl. Veselští poctivě bránili a vybojovali cenné tři body proti jednomu z favoritů soutěže, který před sezonou posílil i o několik hráčů z někdejší rezervy Táborska.

V příštím kole pojede Lokomotiva v pátek 1. září na hřiště Nové Včelnice, Sokol se představí v sobotu 2. září od 13.30 hodin doma v derby proti Jistebnici.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – TJ Sokol Sezimovo Ústí 2:1 (1:1), branky: 44. Doležal, 46. Štětina – 13. Neužil, rozhodčí Kříž st. – Kollmann, Kříž ml., ŽK (4-1): 47. Čech, 71. Novotný, 90+1. Hejl, 90+2. Kirilovicz – 56. Neužil, 151 diváků.

Loko Veselí: Hejl – Koktavý, Hájek, Čížek, Křiklán, Doležal, Čech (90+2. Kirilovicz), Megis (87. Šimek), Valeš (82. Lomský), Štětina (52. Stropek), Dvořák (68. Novotný).

Sokol SÚ: Kuník – Škrábek, Trantýr, Fišer, Kupka, Pavelka (46. Dmejchal), Kukučka, Škarda, Neužil, Doubek, Ott (64. Šmíd).

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Lokomotivy se Sokolem další podrobnosti.

Asistent trenéra Lokomotivy Jiří Karták okomentuje kvalitu soupeře a zmíní důležité momenty, které rozhodly pro Lokomotivu. Dále prozradí, jaké mají ve Veselí letos ambice.

Trenér Sokola Miroslav Jelen odhalí, proč sáhl ke změně v rozestavení. Dále Lodivod Sokola okomentuje gólové situace.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace