Quantcast

Podzim s Televizí Seznam: České filmy a seriály

| redakce | tisk

Podzimní programové schéma Televize Seznam naváže na úspěšné první pololetí, kdy stanice zvýšila svůj podíl na trhu téměř na dvojnásobek. Hlavními pilíři podzimního schématu budou úterý a čtvrteční české filmy, které doplní další dva dny s českými seriály.

Vedle domácí produkce nebudou chybět ani kultovní zahraničí filmy jako například Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Sin City - město hříchu, Dobrý Will Hunting nebo komedie s Terencem Hillem a Budem Spencerem.

Z domácích filmů se mohou diváci Seznam.cz TV těšit na komedie s typicky českým humorem - trilogii o rodině Homolkových, Jáchyme, hoď ho do stroje, Sněženky a machři, Obecná škola či sérii filmů o básnících.

Podzimní programové schéma Televize Seznam (foto: Televize Seznam)
▲ Podzimní programové schéma Televize Seznam (foto: Televize Seznam)

Ve čtvrtek stanice naváže na jarní schéma s další sadou českých filmových detektivek ze 70. a 80. let jako například Holka na zabití nebo Smrt stopařek.

Ze seriálů Televize Seznam nabídne Synové a dceři Jakuba Skláře a Velké Sedlo, dále Případ pro zvláštní skupinu a Strážce duší. Domácím seriálům budou patřit středeční a sobotní večery.

Z vlastní tvorby provozovatel nabídne premiérové díly úspěšného pořadu Moje místa. Podvečerní čas bude patřit britské reality show Zahradní proměny a Miluji svoji zahradu.





Reklama




Vybrané články