Sestra Korna Yvetta v zajetí strachu: ÚPRK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sestra Korna Yvetta v zajetí strachu: ÚPRK!

Yvetta Kornová přiznala: Panický strach
Yvetta Kornová přiznala: Panický strach (P. Machan, Profimedia.cz, archiv)

Zatímco jako malá talentovaná hvězdička bývala dost vidět, po těžkém životním období, kdy strávila nějaký čas i na ulici mezi bezdomovci, už společnost lidí nevyhledává. Má strach, přiznává Yvetta Kornová (61).

Ruch města dávno vyměnila za poklidné klima na samotě u Náchoda. Tam žije s manželem, kočkami, berany a je šťastná. Lidi příliš nevyhledává. „Miluju lidi, mám je strašně ráda, ale trošku se jich bojím. Vždycky když mezi ně jdu, mám velké obavy,„ přiznala už dříve deníku Aha! Kornová

Sestra Jiřího Korna Yvetta přiznala: Panický strach z lidí!

Video se připravuje ...

Přesto čas od času udělá výjimku a vyrazí do společnosti, zvlášť, když jde o dobrou věc, a tak ji deník Blesk zastihl na soutěži Anděl mezi zdravotníky, kde zasedla v porotě. „Zdravotníci jsou úžasní a já smekám před jejich úsměvy, které nám dávají, když máme nějakou bolístku,“ vysvětlila důvody, proč přijala pozvání a opustila svoje bezpečné útočiště.

Ačkoli má stále herecký talent a mohla by si slušně vydělat jako herečka, do natáčení se příliš nehrne. Je tu na ni moc rušno. Jediný člověk, u kterého dělá výjimku, je letitý kamarád Tomáš Magnusek (39). Ten ji nejen nedávno oddal, ale také jí obsadil do nového filmu. „Teď zase něco točí, tak mi nabídl roličku. Připravuje se také natočit Ležáky, tam bych měla hrát cikánku,“ stihla ještě prozradit, než z akce zmizela. 

Kateřina Kornová (56): Zanevřela na milostný život!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.