Amrabat, Fati i Johnson: Co se děje v anglických klubech v transfer day deadline?

Přestupové okno se blíží ke svému uzavření. Co se děje v jednotlivých klubech anglické Premier League šest hodin před jeho definitivním koncem?

Amrabat, Fati i Johnson: Co se děje v anglických klubech v transfer day deadline?

Arsenal: Sportovní ředitel klubu Edu potvrdil dopoledne novinářům, že Gunners nepřipravují na přestupovém poli žádný přestupový tah.

Aston Villa: Emery dotáhl doplnění obrany a na hostování z Barcelony podepsal francouzského beka Clementa Lengleta, který byl dlouhou dobu spojován se Spurs.

Bournemouth: Podle BBC a její citace manažera Thomase Franka se Cherries nebrání ještě jedné posile, klub nicméně nespecifikoval, kterým směrem se dívá. 

Brentford: Bees po podle všeho neúspěšné snaze o získání Huga Ekitikeho z PSG podepsal Neila Maupaye z Evertonu.

Brighton: Seagulls převezli řadu renomovanějších zájemců a z Barcelony si na roční hostování přivedli někdejší supertalent, španělského křídelníka Ansu Fatiho. 

Burnley: Klub podmíněně uzavřel jednu z největších transakcí v dějinách, když na hostování s klauzulí ve výši jedenatřiceti milionů liber z Chelsea podepsal levého beka Iana Maatsena. 

Chelsea: Ani přes nákupy za stamiliony Blues stále neuzavřely příchody a pokouší se dotáhnout diskusi s brazilským Corinthians o talentovaném záložníkovi Gabrielu Moscardovi, který má zatím za sebou jen deset zápasů v prvním týmu.

Crystal Palace: Po včerejším zisku Deana Hendersona z United mají v Selhurst Parku rozhozeno několik sítí (třeba ve směru Huga Ekitikeho), podle sportovního vedení nicméně neexistuje extra tlak na dokončení těchto transakcí.

Everton: Celé přestupové okno se to nepovedlo, Toffees se nicméně neustále snaží z Leedsu dostat na Merseyside italské talentované křídlo Willyho Gnonta. 

Fulham: Cottagers se dohodli s Evertonem na přestupu anglického záložníka Alexe Iwobiho, jež klub z Craven Cottage měl vyjít na dvacet milionů liber. 

Liverpool: Al Ittihad má být připraven přijít s největší přestupovou nabídkou v dějinách, aby získal Mohammada Salaha, když Reds odmítli dopolední nabídku na sto padesát milionů liber.

Luton Town: Kloboučníci mají mít v merku belgického defenzivního záložníka Sambiho Lokongu, kterého z Arsenalu poptávají na roční hostování. 

Manchester City: Pep Guardiola dotáhl příchod Mattheuse Nuneze z Wolverhamptonu, další transakce se na Etihadu již neočekávají.

Manchester United: Po ranním potvrzením příchodu tureckého brankáře Altaye Bayindiraz Fenerbahce  jsou na United přesvědčeni, že se jim podaří dotáhnout hostování záložníka Sofyiana Amrabata z Fiorentiny. 

Newcastle: V St. James Parku je v poslední den přestupového okna zatím velmi ticho, pokud Eddie Howe a spol. na něčem pracují, pak se jim anglické novináře podařilo dokonale odclonit. 

Nottingham Forest: Na severu Anglie dotáhli hostování s opcí pro portugalského levého beka Arsenalu Nuna Tavarese. 

Sheffield United: Na severu Anglie slaví “návrat ztraceného syna” a na hostování ze City opět vítají jednoho z tahounů loňského přestupu, záložníka Jamese Mc Ateeho. 

Tottenham: Spurs se podle kuloárních informací blíží dotáhnutí příchodu křídelníka Brennana Johnsona z Nottinghamu Forest, když s klubem mají být shodnuti na částce 45 milionů liber.

West Ham: Kladiváři se na poslední chvíli pokoušejí realizovat koupi nebo hostování srbského křídelníka Filipa Kostiče z Juventusu. 

Wolverhampton: Jako (podle ceny méně než desetinovou) protihodnotu za Nunese si Vlci z Manchesteru City přivedli nadějného záložníka Tommyho Doyla, který má za sebou průlomovou loňskou sezónu v Sheffieldu United i v anglické reprezentaci do 21 let.