InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Hokejbalisté premiéru v Plané nad Lužnicí zvládli! Sokolové porazili v sobotu rezervu Blatné 5:4

Planá porazila Blatnou B 5:4. , Autor: Josef Janda

Planá porazila Blatnou B 5:4.     Autor: Josef Janda

PLANÁ NAD LUŽNICÍ - Loni hráli ve druhé hokejbalové lize jako SK Kalich Tábor, od nové sezony přešli pod TJ Sokol Planá nad Lužnicí. Druhá hokejbalová liga začala plánskému týmu v sobotu 2. září domácím soubojem s Blatnou Datels B, nováčkem soutěže. Svěřenci trenéra Jaroslava Pátka vstoupili do zápasu velmi dobře a vytvořili si v první třetině dvoubrankový náskok. Vůbec první gól Plané vstřelil Lukáš Hanzal po pěti minutách. Ve druhé části navýšili domácí na tříbrankový rozdíl, ve třetí periodě ale nastalo velké drama. Blatná se dotáhla na jediný gól a Plánští museli bojovat o zisk všech bodů do posledních sekund. Domácí nakonec náskok uhájili a porazili Blatnou B 5:4, přičemž vítězný gól byl nakonec ten Jana Trčky z 37. minuty. V příštím kole se Sokol představí opět doma, v sobotu 9. září hostí od 10 hodin HBC Vikings České Budějovice.

 

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – TJ Blatná Datels B 5:4 (2:0, 2:1, 1:3), branky a nahrávky: 6. Hanzal (Menzel, Trčka), 6. Prštický (Hofbauer, Hrouda), 17. Machálek (Veleba), 26. Trčka (Hanzal, Vlnatý), 37. Trčka (Hanzal, Menzel) – 18. Kvarda (Slezák), 35. Dokoupil (Havel), 39. Vrba (Slezák, Fiřt), 43. Slezák (Fiřt), rozhodčí Novák, Prchlík, vyloučení 10:3, využití 2:1, 50 diváků.

Sokol Planá: Dmejchal (Mátl) – Erwerth, Gärtner, Hrádek, Janoušek, Veleba, Vlnatý – Hanzal, Hofbauer, Hrouda, Kiss, Kováč, Machálek, Menzel, Prštický, Sochůrek, Trčka.

Blatná B: Horal – Fiřt, Pangrác, Podlešák, Sedláček, Slanec, Srb – Bulka, Červenka, Dokoupil, Havel, Kvarda, Slezák, Tyrpekl, Velíšek, Vrba.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k premiéře plánských hokejbalistů ve druhé lize další podrobnosti.

Trenér Sokola Jaroslav Pátek zhodnotí zápas jako celek, přiblíží důležité situace a nezapomene na infarktový závěr duelu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace