InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Táborsko na předposlední Prostějov gólově nevyzrálo. Nepomohla ani kompletní obměna ofenzivy

Fanoušci branku v duelu Táborska s Prostějovem neviděli. , Autor: Josef Janda

Fanoušci branku v duelu Táborska s Prostějovem neviděli.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Druholigoví fotbalisté Táborska se před utkáním 8. kola vyhřívali na třetí pozici soutěže s vědomím, že pokud porazí Prostějov, poskočí do čela FNL. Možná právě tahle skutečnost jim v sobotu odpoledne svazovala nohy natolik, že toho v první půli moc nepředvedli. Do slibné šance se dostal Sojka, na druhé straně zahodil gólovku Jaroň pálící jen několik kroků před brankářem Pastornickým. Trenér Táborska Roman Nádvorník ani ne po čtvrt hodině druhé půle vystřídal tři ofenzivní hráče, nasadil Zemana, Macha a Matouška, ale ani jejich snaha k prolomení gólmana Vejmoly nevedla. Naprázdno vyzněly i hlavičkové pokusy Dordiče a Koného – 0:0.

 

Táborsko usilovalo o vítězný gól do posledních okamžiků. V závěru utkání mu ale nepomohla ani série rohových kopů, po nichž si Prostějovští významně oddychli. Ve čtyřminutovém nastavení už ani jeden z týmů branku soupeře neohrozil a nerozhodným skóre 0:0 nepohnul. Táborsko tak stráví po bezbrankové remíze reprezentační přestávku na bronzové příčce a ve středu 6. září zajede k pohárovému utkání s SK Zápy.

FC Silon Táborsko – 1. SK Prostějov 0:0, rozhodčí Hocek – Černoevič, Novák, ŽK (0-2): 7. Látal, 83. Schaffartzik, 927 diváků.

FC Silon Táborsko: Pastornický – Tusjak, Koné, Foltyn, Plachý – Bláha, Kateřiňák – Varačka (57. Zeman), Sojka (57. Mach), Dordič (79. Javorek) – Šašinka (57. Matoušek).

1. SK Prostějov: Vejmola – Gábriš, Spáčil, Elbel, Látal (62. Bartoš) – Jaroň (70. Cienciala), Slaměna (79. Schaffartzik), Habusta, Bartolomeu, Koudelka (70. Moučka) – Malec.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme k utkání mezi Táborskem a Prostějovem další podrobnosti.

Trenér Táborska Roman Nádvorník připomene neproměněné šance a prozradí, zda ho Prostějov něčím zaskočil.

Kapitán Táborska Jiří Kateřiňák se zamyslí, proč se jeho týmu tentokrát skórovat nepodařilo. A měli hráči v hlavě, že mohli v případě vítězství poskočit až na první místo FNL?

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • FAN 

    Reagovat

     

    Obměna ofenzivy....která nedostala od zalohy jeden normalni balon.....hlavne nechapu že proti Prostejovu doma hrajeme tak dole a čekame na ne na nasi pulce....tenhle zapas se nepevedl,ani tak ne hračum....jinak ale zatim super...

    Vloženo 3.9.2023 14:47:04

  • 98 

    Reagovat

     

    Nejhorší výkon. Zoufalá záloha, která si neumí přihrát na dva metry. Šance žádné, spíše pološance. Kdy tam dají konečně Javorka do základu? Je to škoda, mohli jsme se čtrnáct dní vyhřívat na prvním místě.

    Vloženo 3.9.2023 13:33:22

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace