Mohl hrát za Chelsea nebo Juventus. Nyní si chce Barrow vynutit přestup do Arábie

Mohl hrát za Chelsea nebo Juventus. Nyní si chce Barrow vynutit přestup do Arábie

Musa Barrow měl skvěle nastartovanou kariéru, praly se o něj velkokluby, ale nyní je vše jinak. Ve čtyřiadvaceti letech si chce vynutit přestup do Saúdské Arábie. 

Gambijský útočník si udělal skvělé jméno v Boloni a před pár lety kolem něj kroužilo několik velkoklubů. V Serii A si chtěl Musu Barrowa pořídit Juventus, do svého kádru jej toužilo přivést vedení Borussie Dortmund a úvodní rozhovory měl agent hráče i s londýnskou Chelsea.

Po čtyřech letech je ale vše jinak. Musa Barrow se po dvou horších sezonách v Boloni nehnul a další ročník už na Apeninském poloostrově absolvovat nechce. A to i přesto, že má v Boloni platnou smlouvu do léta roku 2025.

Přestupové okno v Itálii sice skončilo, v Turecku a Saúdské Arábii nicméně pokračuje. A právě k Saúdům si chce Barrow svůj přestup vynutit. Rád by odešel do týmu Al-Taawoun FC, kouč Boloni Thiago Motta jej ovšem prodat nechce.

"Tým fungoval dobře celý týden. Jediný, kdo se neúčastnil, byl Barrow a to se musí změnit. Letos bude součástí týmu, ale musí vynaložit velké úsilí, aby se vrátil. A Saúdská Arábie? Ne, zůstane s námi," řekl Motta po sobotní výhře nad Cagliari.

Barrow ale pod zmíněným trenérem hrát nechce. "Klub pochopil, že mám potíže s pokračováním v Boloni. Zvláště s tímto trenérem. Nemohu zůstat na místě, kde už necítím tu správnou motivaci," uvedl Barrow v rozhovoru s italským novinářem Gianlucou Di Marziem.

"Chci poděkovat klubu, prezidentovi celku a také svým spoluhráčům. Boloňu budu nosit v srdci, nyní je ale lepší, když se s klubem rozloučím," doplnil Musa Barrow. Během tří a půl let odehrál útočník v Boloni 128 soutěžních duelů, ve kterých vstřelil 27 branek a přidal 28 asistencí.