Zajímavé novinky! Kat Sparty zamíří za Černým do Wolfsburgu

Zajímavé novinky! Kat Sparty zamíří za Černým do Wolfsburgu

Zajímavá spekulace se začíná šířit fotbalovým světem. Podle dánských médií totiž kariérně postoupí Kamil Grabara, brankář Kodaně. Byl spojován s Fiorentinou, nakonec ale zamíří do Bundesligy.

Mělo by se jednat VfL Wolfsburg, jelikož Vlkům odejde dlouholetá jednička. Klub oznámil, že Koen Casteels na konci sezony opustí klub. Smlouva 31letého brankáře, která vyprší v létě 2024, nebude prodloužena.

"Nastal čas rozloučit se po devíti letech a přijmout novou výzvu," komentoval to Casteels. "Tento krok jsem si pečlivě promyslel a těším se na to, co přijde. Nyní se však budu stoprocentně soustředit na aktuální sezónu, abych s VfL dosáhl co nejlepších výsledků."

Podle WAZ se Die Wölfe již dohodli na náhradě za gólmana, který v klubu působí od roku 2015. Má dojít k podpisu smlouvy s Kamilem Grabarou z Kodaně. 24letý brankář by se měl do Volkswagen Areny stěhovat na konci sezony.

V Dánsku působí od léta 2021, kdy jej kodaňský velkoklub přivedl z Liverpoolu. Za klub odchytal 87 zápasů a udržel 39 čistých kont. Do paměti se českým fanouškům zapsal poměrně nedávno, jelikož předvedl vynikající výkony v dvouzápase proti Spartě.