facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 9. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Kateřina Barbier je novou generální ředitelkou HP pro Česko, Slovensko a Maďarsko

Kateřina BarbierPozici generální ředitelky společ­nosti HP pro Česko, Slovensko a Maďarsko od 1. července 2023 zastává Kateřina Barbier, která v této funkci vystřídala Eriku Lindauerovou. Kateřina Barbier se do HP vrací po působení na pozici generální ředitelky francouzské nadnárodní společnosti Legrand pro Česko a Slovensko.



Kateřina Barbier je zkušenou manažerkou, která během své kariéry získávala zkušenosti na různých postech. V HP pracovala od roku 2005 a vedla týmy výpočetní techniky nebo prodej specializovaných produktů.

„Do společnosti HP se vracím jako do známého prostředí a věřím, že plynule navážu na skvělou práci Eriky v kooperaci se silnými a stabilními lokálními týmy,“ říká Kateřina Barbier.

Kateřina se dobře cítí v mezinárodním prostředí, studovala a žila ve Francii, USA a v Kanadě. Ve volném čase se intenzivně věnuje spor­tu, zejména basketbalu, spojenému s výrazným týmovým duchem.


 
  

- PR -

Cloudová strategie při výpadku datacentra

V dnešní digitálně propojené éře se společnosti stále více spo­lé­ha­jí na kontinuální a bez­pro­b­lé­mo­vý provoz svých IT systémů. Paralela s diamantovým dolem je zde více než přiléhavá. Stejně jako jakýkoliv výpadek v těžbě diamantů znamená obrovské finanční ztráty, tak jakýkoliv výpadek IT infrastruktury může mít pro firmu katastrofální důsledky.