InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Jaroslavy Míčkové

    středa 15.5 16:15 - ZUŠ - hrad, Strakonice

  • Akademie TJ Sokol – vystoupení všech oddílů jednoty

    středa 15.5 17:30 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Světový pohár v Českém Vrbném poznal i zahraničního vítěze z Británie

 Autor: Lukáš Jakubec.

    Autor: Lukáš Jakubec.

ČESKÉ VRBNÉ – Ve vodáckém areálu Lídy Polesné v Českých Budějovicích v sobotu proběhl veřejný závod ve sprintu, který byl zároveň také Světovým pohárem ve sprintu kanoistů. Pořadatelem závodu byl hostující TJ Syntesia Pardubice. A kdo si v Českém Vrbném vedl nejlépe? V kategorii C1 mužů byl nejlepší „domácí“ Alva Beier z Pardubic, druhý Lukáš Novosad (Český Krumlov) a na třetí příčce dojel francouzský závodník Etienne Klatt. Mezi ženami vyhrála Běta Beierová z Trutnova. Kategorii K1 žen ovládla olomoucká Anna Retková před Elou Střechovou a Barborou Dimovovou.

Klatt ale nebyl jediným zahraničním želízkem v ohni, naopak prestižní kategorii K1 mužů opanoval britský závodník Freddy Brown, který byl po první jízdě až třetí, ale druhou jízdou si dojel pro celkové prvenství. Za ním skončili Matyáš Taraba a Martin Panzer. Zároveň se jely také dvojky, kategorii C2 ovládl pár Roman Mornštejn – Michal Šťastný z Bohemians Praha, druzí byli Šrámek – Slezák z Pardubic a třetí Franz – Panzer z Lokomotivy Plzeň.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace