Znojmo doladilo kádr: dvě úspěšné zkoušky, končí Zabloudil

Foto: hcorli.cz

Útočníci Jakub Masař a Jan Kučera zaujali trenéry na zkoušce a nadcházející sezonu stráví v prvoligovém Znojmě. U Orlů naopak nepokračuje jiný forvard Matěj Zabloudil.

Také o Matěje Zabloudila, jenž už má (nejen) s druhou nejvyšší soutěží dostatek zkušeností, měl nováček Chance ligy zájem, ale... „S klubem se nedohodl na podmínkách," informují Orli na svém webu.

Premiérovou sezonu mezi muži vyhlíží dvacetiletý Jakub Masař, který hrál loni za juniorku brněnské Komety: s bilancí 6+10 z 50 utkání. „Jde o pracovitého hráče, který se chce zlepšovat a má chuť do tréninku. Měl by zvýšit konkurenci mezi mladšími hráči, aby se každý z nich pral o své místo," říká na stránkách Znojma jejich trenér Jiří Beroun.

„Jan Kučera? Vidím v něm obrovský potenciál do budoucna. Na to že je mu teprve devatenáct let, tak se prezentuje výbornými výkony."

Ještě o rok mladší Jan Kučera už se v mužském hokeji stihl otrkat: na střídavých vypomáhal mateřskému Šumperku a v uplynulém ročníku se dokonce mihnul v extralize. Převážně však působil v juniorce, dělal kapitána Olomouci a v 50 zápasech zaujal 42 body.

„Měl jsem na Honzu Kučeru od začátku výborné reference. Vidím v něm obrovský potenciál do budoucna. Na to že je mu teprve devatenáct let, tak se prezentuje výbornými výkony," uvedl Beroun k talentované posile.

Znojmo tedy vstoupí do Chance ligy se třemi brankáři, devítkou obránců a čtrnácti útočníky. „Před sezonou jsme chtěli mít širší kádr, abychom mohli čelit tomu, kdyby nám někdo z důvodu zranění vypadl," hlásí Beroun před úvodním kolem, v němž Znojmo 13. září hostí nedalekou Jihlavu.

Aktuální kádr HC LERAM Orli Znojmo

Brankáři: Dominik Groh, Matěj Žajdlík, Roman Durný.

Obránci: Jan Bartko, Jakub Jenáček, Erik Mareš, David Stránský, Dominik Tejnor, Lukáš Zukal, Jiří Remta, Jan Sedláček, Patrik Fajmon. 

Útočníci: Lukáš Adámek, Petr Beránek, Patrik Čermák, Robert Havlát, Jan Hruška, Radim Matuš, Dominik Sklenář, Tomáš Svoboda, Martin Šťovíček, Marek Špaček, Tomáš Pigl, Anton Karlsson, Jakub Masař, Jan Kučera.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz