Quantcast

Nová hokejová show na O2 TV Sport

| redakce | tisk

Ještě před startem nového ročníku hokejové Tipsport extraligy představila stanice O2 TV Sport novou hokejovou show s názvem Bomby na ledu.

Moderátorské duo Richard Tesař a Jakub Koreis bude každou středu společně se svými hosty glosovat dění na ledových kluzištích. Diváci se mohou těšit na atraktivní osobnosti z hokejového prostředí, prostor dostanou také známé tváře z kulturního a společenského života. První díl má premiéru ve středu 13. září od 20.00 hodin na O2 TV Sport.

Moderátoři show Bomby na ledu (foto: O2 TV Sport)
▲ Moderátoři show Bomby na ledu (foto: O2 TV Sport)

Nový ročník hokejové Tipsport extraligy bude ve znamení revolučního formátu vysílání, kdy se hlavním televizním vysílatelem stává stanice O2 TV Sport. Ze základní části odvysílá až 341 zápasů, chybět nebude ani play off včetně finále. Vedle toho se fanoušci dočkají nové televizní hokejové show, která ponese název Bomby na ledu. Ta navazuje na nejposlouchanější český hokejový podcast Bomby k tyči moderátorů Richarda Tesaře a Jakuba Koreise.

Jedním z moderátorů nového pořadu bude Jakub Koreis, bývalý extraligový útočník a také expert stanice O2 TV Sport.

Moderátor Richard Tesař nasbíral bohaté zkušenosti v hokejovém a televizním světě jako reportér, moderátor a komentátor.

Bomby na ledu bude režírovat Vojtěch Nouzák, který se podílel na řadě televizních pořadů, dokumentů a zábavných talk show. Již šest let je také režisérem populární show TIKI-TAKA. Nový hokejový pořad se natáčí v unikátních prostorech moderního lifestylového hotelu Stages, který v minulém roce získal ocenění Stavba roku.

zdroj: O2 TV





Reklama




Vybrané články