Oslavte 40. výročí Air Force 1 s Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Sheed”: limitovaná edice, která stojí za to

SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:
5/5 - (1 vote)

Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Sheed” je nová spolupráce mezi módní značkou Virgila Abloha a sportovním gigantem Nike, která oslavuje 40. výročí legendárního modelu Air Force 1. Tato verze je inspirována basketbalovou hvězdou Rasheedem Wallacem, který byl známý svou láskou k patentované koži a svým slavným gestem “Ball Don’t Lie”.

Tento model má černý patentovaný svršek s průhlednými TPU logy Swoosh a nápisem Off-White na boku. Na patě je umístěn portrét Wallace s jeho podpisem a gestem. Na jazyku je vidět oranžová smyčka s logem Off-White a na šňůrkách je napsáno “SHOELACES”. Mezipodešev je zkreslená a má barevné části s hroty, které odkazují na předchozí designy Off-White jako Nike Waffle Racer nebo Air Zoom Tempo Next.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Sheed” byly vypuštěny v srpnu 2023 za cenu 205 dolarů. Jedná se o limitovanou edici, která je určena pro sběratele a fanoušky obou značek. Tento model je dalším příkladem toho, jak Virgil Abloh dokáže inovovat klasické siluety Nike a přidat jim svůj osobitý styl.

Soutěž o iPhone 15, AirPods 3 a další ceny s HypoSpace.cz

Soutěž Časově omezeno
4,89 %
Vyhrajte iPhone 15 a další ceny
       
Sjednejte si online hypotéku od HypoSpace.cz s úrokem od 4,89 % a zařaďte se tak do soutěže o iPhone 15, Apple AirPods 3 a další ceny.
Chci soutěžit
SDÍLEJ KVALITU, AŤ SE TO DOZVÍ I TVOJE MÁMA:

PŘIDEJ KOMENTÁŘ