Totální podcast s Jiřím Bílkem

Rady sbírá od legendárních manažerů, neustále se vzdělává a ze Slavie chce udělat evropský klub ve všech směrech. Využijte jedinečnou šanci nahlédnout za oponu fungování nejstaršího fotbalového klubu v České republice v novém Totálním podcastu se sportovním ředitelem Jiřím Bílkem.

Osmnáctý díl Slavia – Totálního podcastu se sportovním ředitelem SK Slavia Praha Jiřím Bílkem naleznete od dnešních 20:00 na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a na YouTube Slavia TV.

Aktuálně

Proti PSG nebo Man City. Přípravky na turnajích v Holandsku

dnes
O víkendu se žákovské i přípravkové týmy U11, U10 a U9 zúčastnili prestižních turnajů v Holandsku. Nejstarší kategorie se na turnaji v Oldenzaalu střetla s Feyenoordem, Ajxem nebo Leverkusenem. Přípravky čekal prestižní turnaj Robin van Persie v Rotterdamu s Dortmundem, PSG a Manchesterem City.

Hledáme nového elektrikáře/údržbáře

dnes
Do našeho provozního týmu hledáme nového kolegu elektrikáře, který by se chtěl podílet na provozu a údržbě Fortuna Areny. Pokud vaše kvalifikace odpovídá našim požadavkům, budeme se těšit na váš životopis!

Starší dorostenci otočili derby se Spartou, žáci přehráli Hradec Králové

včera
Tým U18 otočil ve druhém poločase derby se Spartou a vyhrál 3:2. Žáci U15 i U14 získali doma proti Hradci Králové plný počet bodů. B-tým si zajistil titul a postup do druhé ligy. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články