Kategorie vzorů

GeoPas.cz: Klíč k rychlým a komplexním informacím o vaší lokalitě

Chystáte se na koupi nemovitosti a potřebujete získat důležité informace o dané lokalitě rychle a snadno? Představte si aplikaci, která vám poskytne všechny potřebné údaje jediným kliknutím. To je GeoPas.cz – revoluční služba, která mění způsob, jakým získáváte informace o území České republiky.

Co je GeoPas.cz?

GeoPas.cz je inovativní webová aplikace, která posunula nahlížení do katastru nemovitostí na zcela novou úroveň. Tato interaktivní mapa není omezena jen na data z katastrálního úřadu – sbírá informace z mnoha datových zdrojů. Na stránkách GeoPas.cz najdete informace, které jsou rozděleny do různých kategorií:

  1. Území: Zahrnuje územní celky jako parcely, obce, okresy a věcná břemena.
  2. Voda: Obsahuje informace o vodních tocích, plochách a záplavových územích.
  3. Geologie: Zobrazuje radonový index, informace o půdních typech a horninách.
  4. Zemědělství: Poskytuje informace o půdních blocích a hospodářích na daném území.
  5. Životní prostředí: Sdružuje údaje o znečištění ovzduší, kontaminovaných lokalitách a dalších ekologických faktorech.
  6. Občanská vybavenost: Informace o úřadech, školách, bankách a další občanské vybavenosti.
  7. Infrastruktura: Zahrnuje údaje o poskytovatelích pevného internetu a pokrytí.
  8. Obyvatelstvo: Poskytuje statistiky o struktuře obyvatelstva, nezaměstnanosti a dalších demografických faktorech.
  9. Ekonomika: Zobrazuje údaje o výstavbě, zastoupení ekonomických subjektů a dalších ekonomických informacích.

Proč volit GeoPas.cz před tradičním nahlížením do katastru?

GeoPas.cz není jen modernější, ale také mnohem komplexnější službou než klasické nahlížení do katastru nemovitostí. Navíc ji můžete používat zcela zdarma a bez nutnosti registrace. Pro běžného občana je GeoPas.cz intuitivní a jednoduchý, což usnadňuje získávání informací.

Pro koho je GeoPas.cz?

GeoPas.cz je skvělým nástrojem pro všechny, kteří chtějí získat více informací o lokalitě, nemovitosti nebo parcele. Je vhodný pro lidi zabývající se realitami, investory, podnikateli i běžné občany. Díky GeoPas.cz můžete provést rychlý průzkum trhu, občanské vybavenosti a složení obyvatelstva, aniž byste museli strávit hodiny prohledáváním různých zdrojů.

Jak používat GeoPas.cz?

Použití GeoPas.cz je jednoduché. Stačí navštívit stránky GeoPas.cz a vyhledat požadovanou lokalitu pomocí adresy, parcelního čísla nebo jiného identifikátoru. Zobrazí se vám interaktivní mapa s možností filtrování údajů. Některé informace jsou dostupné pro celou Českou republiku, zatímco jiné jsou dostupné pouze po přiblížení konkrétní oblasti.

Nová integrace: Mapa kriminality (PČR)

GeoPas.cz nedávno dokončil integraci Mapy kriminality (PČR). K novým informacím patří samostatný blok v sekci Obyvatelstvo, který se věnuje trestným činům a přestupkům evidovaným v dané obci za posledních 12 měsíců. Můžete tak snadno porovnávat úrovně kriminality v různých obcích přímo na mapě.

 

GeoPas.cz je neustále se rozvíjejícím projektem, který má za cíl poskytovat co nejvíce užitečných informací o území České republiky. Díky svým inovacím a neustálému rozšiřování datových zdrojů je GeoPas.cz nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo potřebuje rychle a přesně získat informace o lokalitě.



Byl pro vás tento článek přínosný? Dejte mu 5 hvězdiček!

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (hlasováno 2x, průměr: 5,00)
Loading...

Máte k článku otázku? Zeptejte se v komentářích!

Přihlášení

Nemáte účet?

Registrovat se

Proč se registrovat?

Pokud se zaregistrujete, budete moct zdarma stahovat šablony vzorů v otevřeném formátu .doc bez zadávání e-mailů. Nebojte, spamovat vás nebudeme.