David Hasselhoff v minulosti bojoval s alkoholem. Mohl i zemřit

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
David Hasselhoff
Zdroj: Markus Wissmann / Shutterstock

Většina fanoušků si ho pamatuje ze seriálů Knight Rider nebo Pobřežní hlídka. I dnes se ale velmi často objevuje ve velkých rolích. David Hasselhoff se udržuje ve skvělé kondici. A to i přesto, že v minulosti měl poměrně vážné problémy s alkoholem.

V červenci oslavil slavný americký herec a zpěvák 71. narozeniny. I tak je ale stále ve formě a má energie na rozdávání. V posledních letech na svém životním stylu výrazně zapracoval.

Pomohly mu dcery

David Hasselhoff míval dříve problémy s alkoholem. Ačkoli o tom dnes mnoho jeho fanoušků možná neví, bývaly doby, kdy média o jeho opileckých skandálech psala často.

V roce 2007 ale herce při jedné takové příležitosti natočila jeho dcera. Když potom vystřízlivěl, ukázala mu na videu, co všechno prováděl, a vysvětlila mu, jak moc se za něj už několikrát musela stydět, uvádí The Things. A se slovy kritiky se přidala i její sestra.

„Moje dvě dcery mi ukázaly pravdu, kterou jsem neviděl. Nepovažoval jsem alkohol za problém, myslel jsem si, že se jednou za čas můžu opít bez následků. Skutečnost ale byla jiná,“ citoval později hercova slova server Standard.

Upřímný sám k sobě, upřímný k dětem

David si uvědomil, že místo toho, aby on své děti učil slušnému chování ve společnosti, situace se obrátila. Došlo mu, že aby mohl být ke svým dcerám upřímný, musí být nejprve upřímný sám k sobě.

A připustil si proto, že má problém. To byl důležitý první krok. Herec dokonce podle webu Digital Spy připustil, že když byla jeho závislost na alkoholu největší, byly chvíle, kdy mohl i zemřít.

Zdravotně na tom byl špatně, přesto napoprvé z léčebny odešel po osmi dnech. Až na druhý pokus se mu podařilo jeho démony překonat. Dnes díky tomu žije šťastný a spokojený život.

Zdroj: Daily Star, Standard, Mirror, Digital Spy, The Things

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články