InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Tábor hostil turnaj v americkém fotbalu Summer Games. Domácí Foxes se utkali s týmy z vyšší soutěže

Tábor hostil v sobotu Summer Games. , Autor: Josef Janda

Tábor hostil v sobotu Summer Games.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Tábor hostil v sobotu 9. září neoficiální turnaj v americkém fotbalu Summer Games. Pod záštitou třetiligového týmu Tábor Foxes se mezi sebou utkaly ještě druholigové týmy Třinec Sharks a Pilsen Patriots. Mužstva si tak zahrála naposledy po skončení sezony před dlouhou zimní přípravou. Z vítězství se radovali hráči Třince, druhé místo obsadili fotbalisté Plzně a tým Foxes bral třetí místo. Táborští podlehli Plzni pouze o čtyři body. Domácí mužstvo představilo i několik nováčků a mladých hráčů, například Alexandra Chvojsíka, Tomáše Chymčáka či Martina Míku. Na postu quarterbacka se poprvé objevil Martin Pinc.

 

Diváci si užili během Summer Games doprovodný program v podobě „fun zóny", ve které si mohli vyzkoušet výstroj na americký fotbal nebo házeli na terč „šišatým" míčem.

Sestava Tábor Foxes: Čančura, Doležal, Hajšman, Hejný, Hosnedl, Chvojsík, Chymčák, Kaminski, Knutelský, Pavel Koktavý, Petr Koktavý, J. Konvalina, O. Konvalina, Kops, Kvasnička, Macko, Míka, Noháč, Ovčáčík, Pinc, Podhadský, Rada, Rathouský, Sabela, J. Skalník, O. Skalník, Spurný, Škerko, Tůma, Vojtěch.

Další podrobnosti k turnaji Summer Games nabídne středeční vydání Týdeníku Táborsko.

Hráč Tábor Foxes Petr Koktavý zhodnotí celý turnaj a zastaví se u vyrovnaného zápasu s Patriots.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace