OBRAZEM: Dopravní podnik otevřel bránu pro veřejnost, lidé se bavili i obdivovali zázemí
Den otevřených dveří v dopravním podniku. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Chomutov - Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova uspořádal v neděli den otevřených dveří pro veřejnost. Během dne dorazily stovky lidí.

Návštěvníci dne otevřených dveří se mohli podívat do zázemí dopravního podniku, kde pro ně byly připraveny k prohlédnutí aktuální autobusy, ale vystavena byla i historická vozidla. S některými potom bylo možné vyrazit i na okružní jízdy. Připraven tak byl "kulatý" český autobus Škoda 706 RTO, vínový Ikarus i veteránský trolejbus Škoda 15TR.

Pro děti byl připravený zábavný program i ukázky techniky integrovaného záchranného systému. Připravujeme videoreportáž.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru