Muž v černé pánské mikině s kapucí

Jak nosit pánské mikiny s kapucí? Nejmódnější návrhy pro každého muže

Pokud chcete být letos trendy, můžete do svého šatníku zařadit i módní pánskou mikinu. Že nevíte, podle čeho módní mikinu vybírat? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Také vám povíme, s jakým oblečením a s jakou obuví nebo doplňky ji sladit, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií vybírat módní pánskou mikinu pro letošní sezónu?

Pánská mikina s kapucí lze vybírat na základě mnoha kritérií. Řídit bychom se tak při jejím výběru neměli jen cenou, ale také střihem nebo barvou. Dále bychom se měli zaměřit i na materiál, z kterého je mikina vyrobená. Pojďme si to vzít tedy pěkně popořádku. Co se týče střihu mikiny pro muže, měli bychom se řídit typem naší postavy. Jsme-li štíhlí, můžeme vsadit na pánskou mikinu v slim fit provedení. Pro muže s nějakým tím kilem navíc se lépe hodí kousky v regular fit nebo v relaxed fit střihu. Ty jsou totiž volnější a nabídnou tak komfort za jakékoli situace.

V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Hnědá, zelená i krémová pánská mikina tak bude dobrou volbou. Vsadit můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou totiž barvy univerzální, které z módy nevychází. Letos budou in také mikiny s potiskem.

Muž v hnědé mikině s kapucí
Muž v hnědé mikině s kapucí

Na výše zmíněné druhy pánských mikin můžete kouknout také na Bolf.cz. Určitě nezapomínejte na kousky s kapucí. Ta je nejen estetická, ale také praktická. Ochrání vás totiž před nepříjemným deštěm. Zaměříme-li se na materiál mikiny pro muže, měl by být odolný a hlavně prodyšný. Díky tomu se nebudete v mikině potit.

S jakou obuví pánskou mikinu sladit, aby byl outfit trendy?

Pánskou mikinu s kapucí bychom měli letos sladit i se stylovou obuví. V letošní sezóně budou skvělou volbou pánské sneakersy. Jedná se o boty, které se hodí do volnočasových, ale také do pracovních nebo do svátečních šatníků. Vybírat si můžete kotníkové i nízké modely pánských tenisek. Letos jsou v módě zejména boty na vyšší a robustní platformě.

K pánské mikině s kapucí pak můžete volit i jiné sportovní boty. Vsadit můžete např. na trekingové kousky, které vám dobře poslouží v horách nebo v podhůří. Mikiny s kapucí pak lze zařadit i do běžeckého outfitu. Tady můžete k mikinám zvolit boty na běhání. Pánské mikiny s kapucí zapadnou vkusně i do outfitů do posilovny. Jestliže rádi cvičíte, můžete svou mikinu sladit i s tréninkovou obuví. Do sportovních outfitů se hodí také boty s potiskem. S mikinou s logem pak utvoříte dokonalý outfit k nejrůznějším sportovním aktivitám.

K jakému oblečení a k jakým módním doplňkům letos kombinovat stylovou mikinu pro muže?

Aby byl váš outfit vyšperkovaný do úplného detailu, bude dobré sladit mikinu s kapucí i s dalším trendy oblečením a s módními doplňky. Vsadit můžete např. na stylové teplákové soupravy. Letos budou in ty v Y2K stylu. Dobrou volbou budou také kalhoty s rozšířenou nohavicí. Tento trend se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to, abychom ho znovu oživili. K mikině s kapucí se pak budou hodit i legíny nebo šortky s vysokým pasem. Zapomínat bychom neměli ani na módní doplňky. Skvělým řešením bude turistický batoh nebo ledvinka. Parádu uděláte také s mikinou s kapucí v kombinaci s truckerkou nebo s baseballovou čepicí.

5/5 - (1 vote)
Blog všech myšlenek a nápadů, které vám otevřou oči a inspirují. Nejen pro kutily v domácnosti, ale také lifestyle, finance či zdraví. Jednoduše milujeme Lifehacky.
Příspěvek vytvořen 47

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek