Anna Kadeřávková (26) si užívá v Dubaji. Svoje fanoušky oslnila štíhlou postavou, pak znechutila, když poprvé jedla ústřici

Bývalá „Uličnice“, herečka Anna Kadeřávková, zhruba před třemi týdny oslavila své šestadvacáté narozeniny. Zatímco její nový dům se pomalu dává dohromady, blondýnka sbalila kufry a odletěla si ještě prodloužit prázdniny do slunné Dubaje. Povedlo se jí však něco, co asi ne jen tak někomu.

Předevčírem svoje fanoušky na Instagramu potěšila svými plavkovými pózami na pískové pláži u moře. „Wow, jsi opravdu nádherná Aničko,“ vysekl herečce poklonu sledující Jaroslav. Včera je ale naopak všechny znechutila. Anička se rozhodla svým fanouškům ukázat, jak jí svojí první ústřici v životě. No, a nutno říct, že moc lichotivý pohled to nebyl.

„Moje první (a poslední) ústřice,“ napsala upřímně Anička k videu, které si v komentářích vysloužila několik blinkajících emotikon. „Tenhle “rybí hlen” nesnáším,“ vyjádřila se fanynka Radka, která jim sice dala ještě jednu šanci, ale ani potom u ní tato „pochoutka neuspěla. „To jsi odvážná, já bych to ani nezkusila,“ zezelenala nevolností Kateřina. „Já bych vrhnul,“ okomentoval zase fanoušek, který si říká Drtikol.

Jistě mi (hlavně fanoušci Harryho Pottera) dáte za pravdu, že to dost připomíná Ronalda Weasleyho, jak díky jeho zlomené hůlce kouzlo Žer slimáky! zafungovalo přímo na něj opačným způsobem. Minimálně výraz u zvracení slimáků do džberu měl podobný, jako Anička při ochutnávání kluzké ústřice. Říká se, že zkusit se má všechno. Něco ale postačí zažít opravdu jen jednou.

Zdroje: autorský článek