Sleduj nás

Úspěch na Olympii a radovánky v Třeboni. Věra Mikulcová sdílí zážitky s přítelkyní. Kritikům se pouze směje

Úspěch na Olympii a radovánky v Třeboni. Věra Mikulcová sdílí zážitky s přítelkyní. Kritikům se pouze smějeFoto: Fitness Factory Jihlava

Tvrdá práce se opět vyplatila. Věra Mikulcová se koncem srpna v rumunské Kluži probojovala mezi deset nejlepších účastnic na legendární soutěži Olympia Masters. Po tak cenném úspěchu přišla sladká odměna.

Do této obnovené prestižní soutěže jsou pozváni jen ti nejlepší sportovci a sportovkyně z celého světa a Věra se díky své dřině už řadí mezi tu užší smetánku. Samozřejmě, přirozenou cestou to v kulturistice vyloženě nejde, proto se snad téměř všichni kulturisté doznávají k dopingu, ale sen byl mnohem silnější.

V nabité soutěži vybojovala Mikulcová pro sebe i celou Českou republiku krásné osmé místo, za což si vysloužila obdiv fanoušků. Bez své drahé polovičky by to ale prý nezvládla.


„Jen díky tomu, že vedle sebe máte někoho, kdo pro vás obětuje v podstatě celou sedmiměsíční přípravu, a nejen tu, jste tam, kde jste. Janičko, moc ti děkuju za vše, co pro mě děláš! Tento výsledek je z velké části tvá zásluha!“ napsala vděčná Věra na své sociální sítě.

Po tvrdé dřině nastal čas také na relaxaci, a tak si obě holky vyrazily za kulturou. První zastávka v Třeboni, druhá v Krumlově. Nabraly se nové síly a po splnění snu se teď mohou věnovat v Jihlavě, kde vlastní soukromé fitness centrum, osobnímu tréninku.


„Lidé si kolikrát neuvědomují, co tato dřina obnáší. Pro cvičení je ale velice důležitá správná životospráva,“ apeluje Mikulcová, která ovšem i navzdory občasné kritice Věrka dělá, co jí baví, a navíc své zkušenosti zúročuje jako osobní trenérka při pomoci ostatním. Její cena navíc po předchozím úspěchu ještě vzrostla.

„Je fakt, že se do mě navážejí lidé na internetu, ale já jsem spokojená s tím, jak vypadám. Kdykoliv na mě toto téma někdo vytáhne, pak se tomu mohu jen smát, protože ho většinou otevírají lidé, co vypadají jako vyžle. Takoví lidé jsou naopak sami k smíchu,“ prohlásila Věrka v dřívějším rozhovoru pro DVTV, čímž utnula téma kritiky.


Další články