Sleduj nás

Někoho jsem zmlátil a hrozilo mi 10 let, naštěstí to dobře dopadlo, odfrkl si Václav Mikulášek

Někoho jsem zmlátil a hrozilo mi 10 let, naštěstí to dobře dopadlo, odfrkl si Václav MikulášekFOTO: OKTAGON MMA

Tadeáš Růžička není jediný, kdo musel v poslední době řešit trable se zákonem. U soudu se pořádně zapotil také Václav Mikulášek.

Špatné psychické rozpoložení bohumínského bojovníka mělo kořeny daleko od stěn osmiúhelníku. Jak se sám Vašek nyní rozpovídal na YouTube kanálu The Mag, jen tři dny po turnaji na pražské Štvanici jej čekal soud, kde mu hrozilo až deset za mřížemi. To vše kvůli tomu, že opět místo mysli nechal mluvit své pěsti.

„Jsou to dva roky, co jsem se porval na Stodolní, takže mi před zápasem (na Štvanici) přišlo předvolání k soudu. Můj případ byl přehodnocen a ze záležitosti, o které jsem se domníval, že mi budou hrozit maximálně tři roky, tedy na podmínku, to najednou bylo tři až deset let…,“ přiznával Mikulášek.  


Původně chtěl Vašek toto téma držet pod pokličkou, ale protože to vše nakonec dobře dopadlo, rozhodl se o něj podělit také s veřejností.

„Teď už mám naštěstí po soudu, ale tehdy jsem to měl v hlavě hrozně rozházené. Člověku se špatně spalo, když věděl, že vám soudce chce dát pět let. Dnes to funguje takhle: ‚Zbij mě a já tě udám.‘ S touto tíhou jsem vstupoval do boje na Štvanici. To pak člověk opravdu myslí na všechno kromě zápasu,“ dodával.


Mikulášek tak víceméně vysvětlil, v čem tkvěly příčiny jeho špatného psychického rozpoložení, kvůli čemuž prohrál svůj červencový duel v OKTAGONu. Zároveň se tím částečně vysvětluje důvod, proč po prohře končil kariéru, ze které se po pár dnech, tedy po soudu, vrátil zpátky.

Venca si dal naposledy menší odbočku do FABRIQ MMA, odkud by jeho kroky měly vést zpátky do OKTAGONu, s nímž má platnou smlouvu. A jak se tak zdá, Ondřej Novotný se svého klenotu, s nímž to táhne celou řadu let, vzdát nehodlá. Baba Jaga proto avizoval, že se s ním s největší pravděpodobností uvidíme na jubilejním turnaji OKTAGON 50, který se koná 9. prosince v Ostravě.


Další články