Zde může být vaše reklama.

Budou další body? 8. kolo: Sigma hraje doma proti Budějovicím

8. kolo: Sigma hraje doma proti Budějovicím

foto: Petr Pelíšek

15. 09. 2023 - 15:00

Po první reprezentační přestávce soutěžního ročníku 2023/24 čeká fotbalovou FORTUNA:LIGU restart. Na řadě je 8. kolo. V tom hraje tým SK Sigma Olomouc doma na Andrově stadionu v sobotu proti Dynamu České Budějovice. Začátek je v 15.00.

Sigma je po sedmi odehraných kolech na třetím místě tabulky. „Sezónu jsme dobře zahájili, stejně tak ale můžeme mít výpadek. Nemusíme vyhrát dvakrát třikrát v řadě a je to zpátky. Musíme si udržet pokoru a vytěžit z utkání co nejvíc. Hlavně co se týče sebevědomí. Odnést to do dalších zápasů a pokračovat ve sbírání bodů. To je jediná cesta, jak být úspěšný,“ řekl Václav Jílek, trenér SK Sigma Olomouc.

V sestavě SK Sigma budou zase scházet útočník Antonín Růsek, brankář Tadeáš Stoppen a Vojtěch Křišťál (zdravotní potíže).

Zápas SK Sigma Olomouc versus SK Dynamo České Budějovice začne v sobotu 16. srpna v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Stanislav Volek, asistovat na pomezí mu budou Jan Dohnálek a David Žurovec.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Beneš, Pokorný, Sláma – Navrátil, Pospíšil, Breite, Vodháněl, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.
Č. Budějovice: Janáček - Broukal, Havel, Králik, Trummer - Skalák, Suchan, Čermák, Hora, Alli - Ondrášek. Trenér Marek Nikl.

Další články