InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Všeználek

    Čtvrtek 2.5 10:00 - Knihovna, Písek

    Veselé pásmo říkanek, básniček, písniček a tvořivého hraní.

  • Hrátky v knihovně

    Čtvrtek 2.5 9:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bláznivé utkání v Božeticích vítěze po šesti gólech nenašlo

BOŽETICE – Šest gólů a utkání plné zvratů bylo k vidění v sobotní bitvě pátého kola I. B třídy, skupiny C mezi Božeticemi a Ratibořskými Horami. Domácí toužili napravit nepovedené poslední utkání v Chyškách a nastoupili na hřiště jako uragán – už ve třetí minutě otevřel skóre po pěkné akci na pravé straně Jan Jakeš a v první desetiminutovce se hrálo jen na bránu hostí. Gólová pojistka však nepřišla. Pak navíc přišla pro Božetické studená sprcha, když z ničeho nic otočil stav dvěma krásnými střelami v rozmezí dvou minut milevský odchovanec David Kutiš – 1:2. Ještě do přestávky vyrovnal kapitán Daniel Januš. Čtvrt hodiny před koncem se hosté vrátili do vedení Tomášem Vocílkou, aby ve druhé minutě nastaveného času zařídil dělbu bodů Jan Čanda – 3:3.

Mimo Božetic, které se před zápasem nechaly zvěčnit na památku na dobrý start do sezony, nikdo z milevského regionu o víkendu nebodoval. Milevská rezerva byla opět blízko, na hřišti silných Větrov šla na poločasovou přestávku při vedení 1:0, ale po prohře 2:3 dál čeká na body. Chyšky nenavázaly na vítězství z derby proti Božeticím, nad jejich síly byly Čimelice. A Sepekov ve druhé půli inkasoval čtyři branky v Chotovinách – 0:4.

TJ Božetice – SK Ratibořské Hory 3:3

(2:2). Branky: 3. Jan Jakeš, 33. Januš, 92. Čanda – 11. a 12. Kutiš, 74. Vocílka. Rozhodčí: Šťastný.

Sestava Božetic: Krause – Kotrba (80. F. Stejskal), Němec, M. Fara, Pecka – P. Stejskal, Pávec, Januš, Jan Jakeš – Čanda, J. Fara.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace