InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Gejzír – folkcountry fest open air 2024

    sobota 8.6 10:00 - Areál zahrádkářská kolonie České Budějovice

    Pohodová muzika pro všechny mladé, starší i nejmladší.

  • Dětský den v Pevnosti Royal

    sobota 8.6 14:00 - Církev bratrská (Bechyňská 1636), Tábor

    Nový termín akce pro děti. Hry, soutěže, losování o pěkné ceny, tvořivé dílny, skákací hrad, zahradní kavárna a benefiční krámek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Planá ukázala sílu nejlepší ofenzivy I. B třídy a nasypala Hradišti čtyři branky

Planá si v neděli poradila s Hradištěm. , Autor: Josef Janda

Planá si v neděli poradila s Hradištěm.     Autor: Josef Janda

ŽELEČ - Fotbalisté plánského Sokola se udrželi na čele I. B třídy i po pátém zápase letošní sezony. V želečském azylu přivítali mužstvo Hradiště, které se prezentovalo v první půli nadějně, jenže se gólově neprosadilo. Nejblíže měli hosté k zápisu do střeleckých statistik při penaltě, nebylo jim ale přáno. V prvním poločase stříleli góly jen Plánští, konkrétně Marek Pěknic. Jeho dva přesné zásahy doplnil po změně stran dvěma góly Lukáš Turek, který potvrdil devátým letošním zásahem svou pozici na čele tabulky střelců celé soutěže.

 

Plánští splnili svůj limit čtyř vstřelených branek na zápas a potvrdili nejlepší ofenzivu I. B třídy. Vzadu ale mají svěřenci trenéra Martina Janovského stále na čem pracovat, jelikož v tomto měřítku patří do nejhorší pětky. Sokolové si dali v závěrečných minutách vlastní gól po nešťastné Jíravově teči, Hradiště se již v dřívějším průběhu druhé půle prosadilo ještě v 62. minutě po standardní situaci Marouškem, tuhle branku ale uzavřený zápis o utkání neuvádí – 4:1. 

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – TJ Hradiště 4:1 (2:0), branky: 11. a 35. Pěknic, 56. a 80. Turek – 88. Jírava (vlastní), rozhodčí Ťupa – Černý, Váňa, ŽK (3-4): 20. Pospíchal, 31. Štiak, 51. Jírava – 60. Čarek, 61. Polcar, 63. Tichava, 76. Řezáč, 60 diváků.

Planá nad Lužnicí: Cílek – Jírava, Podroužek, Štiak, Suda (88. Švec), Roztočil, Svoboda, Pospíchal (78. Irsa), Říha (73. Novotný), Turek, Pěknic.

Hradiště: Žalud – Mála, Tichava (82. Schroll), Čarek (68. Chudoba), Řezáč, Čejka, Stropnický (88. Gažík), Polcar, Dan (56. Maroušek), Hubička (46. Vrba), Hřebejk.

Více o souboji Plané nad Lužnicí s Hradištěm nabídne středeční Týdeník Táborsko.

Trenér Plané Martin Janovský připomene důležité okamžiky první půle, v níž mohl soupeř skórovat z penalty.

Střelec dvou branek Lukáš Turek zhodnotí průběh zápasu a přidá i postřehy k letošnímu azylu v Želči.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace