Vítěz, první původní slovenský seriál SkyShowtime, pokračuje třetí epizodou, nyní dostupnou na platformě

Nový rodinný komediální seriál režiséra Jana Hřebejka má hvězdné obsazení s Adym Hajdu a Ivanou Chýlkovou, které doprovázejí Natalia Germani, Petra Dubayová a Rebecca Rigová

Trailer ke shlédnutí ZDE

Po premiéře svého prvního původního slovenského seriálu představuje SkyShowtime, další velká evropská streamovací služba, exkluzivně třetí epizodu seriálu Vítěz s názvem „Oco”, která je k dispozici od 18. září. Vítěz debutoval na všech 22 trzích, kde je služba dostupná. Seriál se skládá ze šesti epizod, přičemž nové epizody jsou na platformu přidávány každé pondělí. 

První dvě epizody poutavé rodinné komedie Vítěz představily život Viktora Hudáka, bývalého premiéra malé evropské země, který se snaží sblížit se svou rodinou a začlenit se do běžného života, zatímco jeho dcery a manželka čelí nesčetným problémům. Ve třetí epizodě se Viktor potýká s ještě většími výzvami než během svého působení v parlamentu. Dolehne na něj zjištění, o co všechno doma přišel.

​​Vítěze režíroval renomovaný český filmař Jan Hřebejk (kultovní česká komedie Pelíšky), scénář napsali Zuzana Dzurindová a Peter Nagy, a hlavním kameramanem je Martin Šácha. V hlavních rolích se vedle populárního slovenského herce Adyho Hajdu představí držitelka Českého lva Ivana Chýlková, na Českého lva nominovaná Natalia Germani a také mladé vycházející hvězdy Petra Dubayová a Rebecca Rigová. Dále hrají Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič.

Hlavním producentem seriálu je Jan Bílek, výkonným producentem Aleš Týbl. Dalšími producenty, kteří se na seriálu podíleli, jsou Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Vítěz se natáčel převážně v Bratislavě na Slovensku.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime (bez reklam) je 179 Kč. Služba nabízí sedmidenní zkušební dobu – s možností zrušení kdykoli.

Více informací o původním SkyShowtime seriálu Vítěz: https://www.skyshowtime.com/cz/its-time-for/the-winner

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je další velká evropská streamovací služba, společný podnik společností Comcast a Paramount Global. SkyShowtime spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích na začátku tohoto roku, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.