VÍME PRVNÍ: Melenovský vykoupil syna z Dukly Jihlava

Při výpovědi u Okresního soudu v Jihlavě přiznal trenér Marek Melenovský i pozadí náhlého přestupu syna Marka z Jihlavy do Vsetína. „Nenechám si syna zkazit od trenérů v Dukle Jihlava,“ uvedl Melenovský. Před loňskou sezónou tak Marek Melenovský ml. přestoupil do HC Robe Vsetín.

Ve Vsetíně se Melenovský ml. stal tahounem juniorky s třiačtyřiceti kanadskými body za sedmatřicet odehraných utkání.

Vsetín za přestup hráče Melenovského zaplatil tabulkovou cenu podle stanov Českého svazu ledního hokeje. Při jednání u jihlavského soudu se mluvilo o částce kolem půl milionu korun, kterou Vsetínu dal otec Melenovský na přestup syna z Dukly Jihlava do Vsetína.

Náhlý přestup hráče Melenovského se tak okrajově dotýká „trenérských“ sporů o koncepci trénování dorostu HC Dukla Jihlava mezi trenérem Melenovským a šéftrenérem mládeže Michalem Brošem a hlavním trenérem Dukly Viktorem Ujčíkem. „Ta částka by do toho musela být nějak zahrnuta,“ naznačil možnost smíru bývalý trenér Dukly Jihlava Marek Melenovský.

Śéftrenér Dukly Jihlava Viktor Ujčík pak osobní vzah s Markem Melenovským označil za záporný. „Záporný vztah se zrodil z toho, jakým nedůstojným směrem posouvá vztahy s Duklou Jihlava,“ řekl soudu Ujčík.

O průběhu sporu čtěte více přímo zde, zde, zde i zde. Trenér Melenovský vykoupil z Dukly Jihlava i syna jako hráče (více zde). Souběh dvou platných trenérských smluv je střetem zájmů (více zde). Melenovský dostal výzvu k nástupu do přípravky Dukly Jihlava (více zde), po klubu chce půl milionu (více zde).

Žádné odpovědi

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů