"Opět to není podle mých představ," Honza Turek hodnotí své působení na Europa Pro 2023.

Během uplynulého víkendu se španělském Alicante uskutečnil další profesionální závod pod hlavičkou NPC - Europa Pro 2023. Na startovní listině v kategorii open nastoupilo celkem 23 závodníků z toho jeden byl z České republiky. A o koho se jednalo? No přeci o Honzu Turka! 

Ten v nabité konkurenci vybojoval osmé místo a k závodům se vyjádřil na svém Instagramu následovně: 

Tak ve Španělsku opět 8. Místo z 23. závodníků. Opět to není podle mých představ, ale konkurence je letos na evropských závodech opravdu nečekaně brutální. Větší problém je ovšem u mě s udržením formy dlouho do večera. V horku které tu letos je a v tom množství závodníků ve všech kategoriích je obrovské stejně jako bylo v Itálii. Závody jsou pak dlouhé a já mám problém udržet 100% formu po celý den. Podmínky jsou ovšem stejné pro všechny a je to čistě můj problém, který musím vyřešit pro příští podobné závody.

Další závody LEGION PRO v Nevadě, které mě čekají za 3 týdny budou zase úplně něco jiného co se týče jak dotažení finální formy kvůli časovému posunu tak co se týče skladby startovního pole. Takže musíme s @tomasburesifbbproofficial doladit detaily a dotáhnout formu k tomu nejlepšímu. Vím že forma bude stále gradovat s každým závodem a to nejlepší ze sebe vám přinesu za 9 týdnů opět na @evls_prague_pro_official.

Fotogalerie:

Doporučujeme

Zdroj: Intagram

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.