Dcera zesnulé Nadi Urbánkové se bude vdávat. Ve 46 letech navíc přemýšlí o dětech

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Jana Fabianova
Zdroj: Nextfoto

Dcera Nadi Urbánkové se letos o prázdninách zasnoubila. Zpěvačka Jana Fabiánová v červnu oznámila radostnou novinu. Její přítel Petr ji požádal o ruku a ona řekla „ano“. Potom, co v únoru přišla o svou milovanou maminku, tak má nyní konečně důvod k úsměvu. A především při plánování svatby přijde na jiné myšlenky.

„Řekli jsme si, že se půjdeme podívat na stromeček na Staromák, bylo to v listopadu. Pak jsme zašli za roh a podívali jsme se na sebe. Já se v jeho očích úplně našla. Neztratila jsem se v nich, ale v sekundě jsem v nich našla svůj přístav. A takový náš vztah je, bylo to na první pohled,“ popsala sympatická blondýnka své první setkání s Petrem.

Stará se o nevlastní děti, o vlastních uvažuje

Petr má z předchozího vztahu děti, které má s expartnerkou ve střídavé péči. Jana si je oblíbila a svému snoubenci s péčí o ně pomáhá naplno.

„Jsem maceška, moc si to užívám. Jsou puberťáci a je to fajn,“ svěřila se pro Super. Jak to má ale s myšlenkami na vlastní děti?

„Vím, že fyzicky jsem na tom dobře. Na druhou stranu je mi 46 let. To znamená, že až by dítěti bylo 10 let, mně by táhlo na 60. A já nevím, jestli to je úplně fér, mít spíše babičku namísto maminky. Takže to necháváme otevřené,“ říká k situaci pro Lifee.

Zmatky se jménem

Jana Fabiánová už má jednu svatbu za sebou. Vdávala se ve dvaceti, tehdy jako Jana Nemejovská. Původně se jmenovala Linda, to jí ale nikdy nesedlo, a nechala se proto na matrice přejmenovat na Janu. Tehdy přijala zpěvačka příjmení svého partnera a stala se z ní Jana Machková.

Kvůli showbyznysu se pak nechala přejmenovat na Fabiánovou. „Bylo to po souhlasu maminky. Inspirovala mě Vlasta Fabiánová, herečka, kterou zbožňuju a moje máma ji taky milovala,“ vysvětluje.

Svého současného příjmení se už prý vzdát nechce, protože by měla ve všem jenom větší zmatek. Na svatbu, kterou plánují s Petrem na příští rok, se velmi těší.

Jana věří, že její maminka na svatbě bude svým způsobem přítomná. „Vím, že ona tam bude. Asi budu brečet, ale většina lidí, kteří ztratili milovaného člověka, mě pochopí. Většinou vnímají jeho přítomnost ještě silněji než dřív. Mám ji pořád vedle sebe,“ říká pro Deník.

Zdroj: Vlasta, Extra, Super, Expres, Deník, Lifee

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články