Tajemství odvážných svatebních šatů Daniely Písařovicové: Záda jí odhalila slavná česká návrhářka

Svatba Brzobohatých
Zdroj: Se souhlasem Ondřeje Brzobohatého/koláž Lifee
Svatba Ondřeje Brzobohatého a Daniely Písařovicové proběhla v Itálii. Novomanželé Brzobohatí si užili svůj den v Itálii obklopeni rodinou a nejbližšími přáteli. Daniela oblékla svatební šaty v barvě champagne, které vytvořila její dá se říct dvorní návrhářka Lenka Mulabegovič.Zadní část svatebních šatů Daniely Písařovicové byla průhledná. + 2 fotky+ 3 fotky

Volné vlny, něžná antická říza a stejně laděné páskové střevíčky. To byl svatební look moderátorky Daniely Písařovicové, která se o víkendu stala paní Brzobohatou. Minimalistické pojetí slavnostního svatebního outfitu bez přílišného pozlátka vždy skvěle funguje. A obzvlášť, jedná-li se o obřad pod širým nebem a rovnou ve slunné Itálii.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 19. 09. 2023 14:00

Čerství novomanželé si pro veselku vybrali malebné okolí jezera Garda. A jak hladce a jednoduše působil výběr slavnostní lokace, do které se sjela rodina a řada přátel slavného páru, stejně jednoduše, ale elegantně a s grácií dvojice pojala své stylingové přípravy.

Modelkou i nevěstou. Daniela vybrala šaty spřízněné návrhářky

Ondřejův smokingový oblek s bílým sakem Daniela doplnila o významně romantizující prvek v podobě dlouhých hedvábných šatů v barvě champagne evokujících antiku. Její svatební model, který vynikal sníženou linií ramen, kompletně odhalenými zády a hladkou splývavou siluetou s vysokým rozparkem, pochází z dílny moderátorčiny spřízněné návrhářky Lenky Mulabegovič. Ta stojí za značkou Mi Fashion Label, pro kterou se Daniela často zhostí role modelky v kampaních. Sama návrhářka se rovněž netají láskou k Apeninskému poloostrovu a často zde čerpá inspiraci pro své módní kolekce.

Lenka Mulabegovič je Danielinou takřka dvorní návrhářkou. Letos v dubnu si moderátorka vybrala její šaty na vyhlašování cen Thálie, které tehdy moderovala: „Myslím, že už mě má dobře v oku a zároveň ví, které partie nerada ukazuji a co mi sedí," vysvětlila svou volbu pro Lifee.cz tehdy sama Daniela. A tentokrát, když šlo o její velký den, nemohla volba padnout na nikoho jiného.

Šifonové zadní partie svatebních šatů nevěstě cudně kryly a zároveň rafinovaně odhalovaly záda až k pasu, kde šaty zdobila jednoduchá krajková aplikace. K dokonale něžnému vzhledu nebylo více potřeba. Snad jen decentní líčení a ležérní účes s volnými vlnami, který Daniele vytvořila renomovaná vizážistka Hristina Georgievska.

Jehly zapovězeny, terén si žádal elegantní sandálky

Na podpatky tentokrát nedošlo. Ploché sandálky antického charakteru 182 cm vysoká nevěsta volila zřejmě nejen proto, aby příliš nevyčnívala nad svým partnerem, pohodlí si žádal i přírodní terén, ve kterém svatební veselice probíhala.

Na snímky ze svatby sdílené novomanželským párem se můžete podívat do galerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články