O čem se mlčí: Jiří Mikeš

Stanislav Novotný se ptá Jiřího Mikeše na zvýšení poplatků pro ČT, zmizelé miliardy, začerněné smlouvy, zákaz kontroly z NKÚ a vyžírkovské honoráře pro účelové propagandisty

4.2 10 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
16 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
fajt
20. 9. 2023 5:39

comment image

co se teď tady děje připomíná stěhování národů, minimálně na orlenkách – a fialový hnus je v klídku, oni mají svůj monkey byznys s válkou kdesi na východě, starost o místní otroky je už vůbec nebere. ..)

Bety
Bety
20. 9. 2023 6:25

Základní rozpor je v tom, že když se rozkrádá ve velkém nemusí se dotyční vůbec ničeho bát. Naprostá beztrestnost menšiny vyvažující na straně druhé takové množství zákazů, příkazů a nařízení a z toho plynoucích postihů pro většinu, která tak musí mít strach prakticky ze všeho. Celý ten systém je nemocný. Jen někteří z té menšiny v poslední době zjišťují, že kontrola nad systémem jim začíná prokluzovat mezi prsty, ani ne pro odpor většiny, ale pro plány ještě menší menšiny, která na ně zjevně nebude brát ohled stejně, jako to dělají oni se stávající většinou. Mohou se propadnout do chaosu, který… Číst vice »

fajt
20. 9. 2023 7:50

https://www.facebook.com/reel/1707313976445540 – sice sranda, ale za chvíli v kokotlině bude hodně krucho. ..)

fajt
21. 9. 2023 7:35
orinoko
Reply to  fajt
22. 9. 2023 10:27

Bacha na všechno a na všechny. Tak se nám úspěšně rozjela vakcinace typu ukroalzak. Je neuvěřitelné, jak jsou píchací prasata agresivní. Na just třeba 7x týdne. Že se nic jiného takto nepicha, je netankuje. Už si vybrali stranu – kam pospichame. Teď to ještě jde, ale příští mutanti s názvem debil ultra už budou za fuckcinu platit a její aplikace bude vypadat následovně: Chlapi – rána kladivem do ptáka, ženská – připojení mozku na míchačku s maltou. Skoro škoda, že se nyní namnoze pohybuji v lékařském prostředí, abych mohl konstatovat, že nejnormalneji se právě teď jeví zdravotní personál. Zato stádo… Číst vice »

fajt
Reply to  orinoko
22. 9. 2023 13:24

dám si na chvíli oraz od mas, užiju si babskiego oskara a juknu na faunu a floru kajsikej mezi iglastym bazmekem, prý už ( zase) rostou satani, tak to bude úplně dokonalé, nevím, jak dlouho to dám bez prudu, ale pokud bude místní jagodowica, tak to bude fajne a hezke. ..)

https://www.youtube.com/watch?v=UfY5WMK4-Ms

orinoko
Reply to  fajt
22. 9. 2023 10:49

Gdo je přímo ikoNICKY dechberouci? Chlapsky idiot s nastřílenými žíněmi do útrob korona sezóny.
Ideoblbecek, který tzv. příběhy žere i s papírem.
Kripl neschopný vlastní existence bez pokynů největších uchylaku světa.
Jelito uhranuté vlastní projekcí obrazů ujetých sprejeru, jímž dělá dobře hnacat mozky pyšných ojetin.

Stýská se mi po dobách, kdy…

… o vy secí strojové, agrostrojske pyje
semeno v zem sypete
dál nechť pole žije…

Nikdy se nevrátí pohádka mladí, kuPOLE kreténismu priklopila tento svět a není úniku před debily!

orinoko
22. 9. 2023 12:39

Neomezený potenciál prostacku zblajznout cokoli liniového připomíná rovnoběžky protínající se v nekonečnu. Mirime k místu konkretna, abychom se přesvědčili … a ono se furt vzdaluje. Tak například Slovensko posílá na Halič odminovaciho mastodonta. Putin na zádech! Tak buďto už poslední linii český fialový prasák prorazil anebo o tom píše nekonečný seriál pro české blbečky. Sláva lejnum, hyka zabodanec po obilné trefě do krmných směsí. Jak vypadá mozek, který vypne prakticky fsechny atributy lidsKOSTI a funguje už jenom jako signalizační návěstidlo? To by znamenalo – na zelenou barvu kakala. Atd. Dejte mi slevu na žrádlo, odeberte kompas a dejte mi růžici,… Číst vice »

orinoko
22. 9. 2023 13:15

Pro místní bandu kremlouchylu!
Vladimír Netreba dostal na Krymu ránu mezi lampy přímo od Reapera nad Black Sea.
Na šesté prijoriti eine grosse katastrofe.
Tak co, fanatičtí nomádi, pořád dobrý? Vo co go na Krymu, že?

Ještě se ke všemu stydět za další oblude, neschopnych přijímat realitu, která se do služby hlásí každý nový den.

Last edited 7 měsíců před by orinoko
orinoko
Reply to  orinoko
22. 9. 2023 13:39

Desim se chvíle, kdy se od oficiálního Ruska odtáhne Írán, Venezuela, Haftar v Libyi, Ortega v Nicaragui a Kuba rovněž. Nečitelnost připomínající vola, čekajícího na poslední ránu, není žádnou perspektivou. Rusko možná něco spustilo, ale jen některé jeho údy jsou žádoucí. Pocit, že nekonečné slátaniny jen zamlžují konečný cíl, už nebaví nikoho. I proto největší khaki prd@l z emero světa může prohlasit, že to kremelský mameluk projel. Vlastně tim jenom zeměkouli sděluje to, co vidí každý, kdo chce.

Gatta
Gatta
Reply to  orinoko
22. 9. 2023 17:40

Pro orinoko

Zdarec – článek na tvoje oblíbené téma.
https://www.armadnymagazin.sk/2023/09/22/indicky-modul-priniesol-viac-otazok-pre-spojene-staty-o-pristati-na-mesiaci/

Jen mi k tomu popisu nějsk chybí údaje získané sovětským Lunochodem a čínským Nefritovým králíkem.

Bety
Bety
Reply to  Gatta
24. 9. 2023 14:01

Možná, že ten Lunochod získal podobné údaje a proto veškeré snahy sovětů o přistání na Měsíci usnuly? Van Allenovy pásy a ještě tohle?

Gatta
Gatta
Reply to  Bety
24. 9. 2023 19:27

To je možné – a nešli s tím ven záměrně.

orinoko
Reply to  Gatta
24. 9. 2023 14:44

Kamsi zmizel soubor z Moonu, na němž halyvud předvádí zatloukani tyče do země, která se tváří jako souputnik Země, a když se zesili zvuk, tak jsou slyšet rány kladivem. Od servisního modulu se oddělil modul lunární a na žádné přistávací noze není žádná kamera. / Oficiální zabery. / Kde se najednou vzalo to zařízení, které snimalo napsané žvásty emero trubace? Regolit je údajně ostrý jako jemný brusný prasek. Tuhle hmotu samozřejmě tahali moonisti zvenčí do modulu, kde se měli údajně svlekat. To bych chtěl vidět. Uvnitř je tolik místa, že kdyby tam lezl emerokripl s tou obří khaki prd@li, tak… Číst vice »