Tréninkový plán do objemové fáze | Trénink záda, biceps 3/5

Ahoj, já jsem Radim a v tomto videu se budeme bavit o základech nabíracího tréninku. Objemová fáze je období, které je zaměřeno na budování svalové hmoty a dnes budeme cílit na nohy! Pokud jste se někdy divili, jak ti nejsilnější lidé na světě dokážou zvedat ohromné váhy a překonávat své rekordy, tak tajemství tkví v jejich masivních stehnech. Tréninková nabírací fáze je klíčem k tomu, abyste se stali jedním z těch, kdo se dostanou na vrchol v oblasti síly a výdrže. Pokud vás zajímají naše předešlé tréninkové plánky, tak pro inspiraci můžete kouknout ZDE.

Pokud toužíte po postavě, která všechny nejenže bude ohromovat, ale také vám umožní zvládnout každou fyzickou výzvu, tak jste na správném místě. Nabírací fáze je klíčem k tomu, abyste se stali tím, kdo hýbe s hory a to díky mohutným zádům a bicepsům, na kterých budete moci pozvednout celý svět. Zádové svaly a bicepsy nejsou pouhým estetickým doplňkem vašeho těla, jsou základem vaší síly a funkčnosti. V tomto článku vám ukážeme, jak se stát jedním z těch, kdo buduje neskutečnou postavu a zároveň dokáe zvládnout každý fyzický úkol. Naučíme vás, jak správně trénovat a nabírat na váze, abyste dosáhli ohromujících výsledků.

Abyste mohli úspěšně nabírat svaly, musíte dodržovat několik základních principů:

  1. Musíte cvičit s dostatečně vysokou intenzitou - budete cvičit s váhou, která je pro vás těžká, ale kterou dokážete správně zvednout.-
  2. Musíte cvičit s dostatečně vysokou frekvencí - svaly byste měli cvičit alespoň dvakrát týdně.
  3. Musíte jíst dostatek kalorií - snažíte se jíst mnohem více kalorií, než spálíte.

Tento tréninkový plán je inspirován tréninkovým plánkem od Kaie Greena. Je kombinací účinného objemovo silového tréninku vršek/spodek společně s push/pull/legs. Je to jednodnoduché, cvičit budeme pětkrát týdně a trénink by se nám měl vejít do hodiny a půl. Dva dny v týdnu máme na odpočinek a regeneraci. Po odcvičení vršku a spodku je dobré si dát den volna a pak jet další tréninky. Poté odpočinek a opět znovu. Tréninkový plán bychom měli vydržet cvičit aspoň dvanáct týdnů a postupně se snažit zvyšovat aspoň o malinko zátěž.

kai green záda

Tréninkový plán na záda, biceps:

Cvik  Série   Opakování   Pauza 
Přítahy v předklonu s T-osou 3 12 60 sec
Přítahy činek s oporou o lavičku 3 12 0 sec
Guillotine curls 3 20 60 sec
Stahování horní kladky k hrudníku   3 12 0 sec
Přítahy spodní kladky 3 10 0 sec
Stahování jednoruč kladky v kleče 3 20 60 sec
Bicepsové zdvihy jednoruč činek 3 12 0 sec
Bicepsové zdvihy na kladkách 3 10 0 sec
Koncentrované bicepsové zdvihy s osou  3 10 60 sec

 

Tréninkový plán do objemové fáze | Trénink záda, biceps 3/5

Doporučené dávkování produktů do objemu:

Pre-workout

100% New Pumper

  • 100% New Pumper -  Pumper je účinná předtréninkovka kterou určitě vyzkoušejte, jestli z tréninku chcete dostat opravdu maximum!! Dávka je 19g před tréninkem. Jen v tréninkový den.

Post-workout

Kulturistika.com New 100% Whey Protein

  • New 100% Whey Protein - syrovátkový protein používáme k navýšení bílkovin v jídlech jako jsou například různé růžové kaše nebo i do jogurtu či tvarohu.! Dávka by měla obsahovat 2 odměrky (40g) do zmiňovaných jídel nebo dle denního příjmu bílkovin.

Cluster Dextrin

  • New 100% Cluster Dextrin - Tento vysoce efektivní sacharid dobyl svět sportovní výživy a nyní ho můžete zakoupit i u nás v našem brandovém balení! Poskytuje 48,8g prémiového sacharidu s postupným uvolňováním v jedné porci 50g. Smíchat s New 100% Whey Proteinem.

Maxsport Protein kex

31
− 25%
26
Zbývá 30 dní

Nebbia Honey Bunny crop top 821

1 350
− 38%
1 013
Zbývá 30 dní

Viridian Potassium Magnesium Citrate

439
− 29%
349

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.