"Doplňky mají doplňovat vaši stravu, jídlo je vaší hlavní volbou živin!" Říká Tom Platz

Kulturista Tom Platz byl svědkem toho, jak se tento sport vyvíjel v dobrém i zlém od doby, kdy velel pódiu během zlaté éry. V nedávném videu, které se objevilo na Instagramu, Platz upozornil na nekalé praktiky v doplňkovém průmyslu a zdůraznil, že hlavním zdrojem regenerace těla je jídlo s vysokým obsahem živin. 

Přestože společnosti vyrábějící doplňky stravy mají v kulturistickém a fitness průmyslu silnou pozici, Tom Platz si nemyslí, že jsou nezbytným nástrojem pro zlepšení postavy, proto řekl:

"Tělo musíš nakrmit. Doplňky stravy mají doplňovat stravu, jídlo je hlavní volbou živin. To se nikdy nezměnilo. Jídlo je vaším hlavním zdrojem regenerace. Nemám rád společnosti vyrábějící doplňky stravy. 

Doplňky stravy jsou doplňky stravy. Některé věci jsou o něco lepší než jiné, ale odpověď není v doplňcích. Vaječné bílky? Na to zapomeň, to jsou zbytky z kuřete. To je prostě nic. Po syrovátce se mi dělá špatně, nadýmá mě to, chodím a prdím a tak. To je opravdu - kulturisté to berou jako samozřejmost!"

A jakou roli hrají doplňky výživy roli ve všem jídelníčku? Napiště nám komentář pod článkem! 

Zbývá 30 dní
Zbývá 30 dní

Nebbia Golden Era ragtop s kapucí 197

2 145
− 55%
1 180
Zbývá 30 dní

Prom-in Serious PRE Natural

899
− 31%
699

BiotechUSA Crispy protein bar

37
− 25%
31

Zdroj: fitnessvolt.com

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.